16 December 2012

Semakan Tawaran Ting.1 ke SBP


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah masih bernyawa lagi.. harini bangun2 pagi mak kata dapat surat tawaran masuk SBP Sains Kubang Pasu, Jitra, Kedah! Wee! Happy sangat2.. alhamdulillah! ^_^

Haritu memang dah pergi temuduga.. diorang panggil. ada dalam 100 orang kot yang pergi. Lepas tu ada 2 jenis ujian iaitu ujian bertulis, lisan dan kecergasan. yang bertulis tu qihah buat ok la~~ lisan pula kena speak in English sebenarnya sebab Pengetua sekolah tu nak yang boleh cakap BI. Qihah pula pi cakap Melayu. hahahaha. bagus tak? :p dia tanya soalan soalan dan soalan dan alhamdulillah boleh jawab. yang kecergasan tu ja semput time larian tu. kehkehkeh.

kesimpulannya, memang tak harap 100% pun dapat sekolah ni. siyes x tipu! haha




Ramai tanya nak semak kat mana, kalau nak semak nah semak di


ha.. Korang dapat sekolah mana? share lah dengan saya ^_^
Assalamualaikum..
p/s : saya masih darjah 6 dan akan masuk tingkatan 1 next year. ada yang tak percaya. tapi, tu lah kenyataannya.
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

27 comments:

  1. wahh! qihah dapat! tahniah ye! rezeki qihah ^^

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. huhu. congrate Qihah. saya dh cek tak dapat :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah qihah ;) belajar rajin rajin ye. doakan kita pulak nak ambil result pmr rabu ni. hehehe emm

    ReplyDelete
  5. Taniah qihah . Hehe laaa SBP sain kubang pasu ? Dekat jelah dengan area wa. ehehe boleh lawat selalu gini. xD

    ReplyDelete
  6. tahniah dik..
    akak pun xdpt tahun lepas :)

    ReplyDelete
  7. Wah Tahniah buat Kihah ! Kalau dah dapat sekolah tu kena tingkatkan usaha lagi. Hidup kat dorm mmg best ! Tapi jgn jd mcm Yui 1 bulan je duduk kat dorm sebab tak tahan. Lama-lama dah ok tapi dapat pula surat twrn kena hadirkan diri ke Piano Awards. *maaf komen pnjg2. commentor t'bru blog kihah*

    ReplyDelete
  8. tahniah adik :)


    www.cikfie.com

    ReplyDelete
  9. thniah dik . kodiang tuu . blajaq elok2 na :)

    ReplyDelete
  10. Salam , singgah berBW dari segmen Cik Uzu @ Emas Putih. Followed sini supporting satu sama lain. Jemput BW di www.yanty.my . Salam kenalan jugak.

    Yan Ty

    ReplyDelete
  11. wah ! tahniah :)
    lepas ni kihah kena get ready..
    PBS susah tau !! hihi

    #gud luck ye!! belajar rajin2..

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah .. tahniah dear ^^

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum, tahniah Faqihah! ^^

    ReplyDelete
  14. Tahniah! InsyaAllah dapat punya. saya budak sekolah tuu.

    ReplyDelete
  15. qihah nie mesti result score A+ punyaa! sebab Yati mohon sekolah tu takdapat pun.. n then.. temuduga? ada ka?

    ReplyDelete
  16. Tahniah dear.. lepas nie susah lah nak tengok kamu update blog .

    ReplyDelete
  17. Untung Kihah ,Nabila tak dapat pun :(

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita