Semakan Tawaran Ting.1 ke SBP

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah masih bernyawa lagi.. harini bangun2 pagi mak kata dapat surat tawaran masuk SBP Sains Kubang Pasu, Jitra, Kedah! Wee! Happy sangat2.. alhamdulillah! ^_^

Haritu memang dah pergi temuduga.. diorang panggil. ada dalam 100 orang kot yang pergi. Lepas tu ada 2 jenis ujian iaitu ujian bertulis, lisan dan kecergasan. yang bertulis tu qihah buat ok la~~ lisan pula kena speak in English sebenarnya sebab Pengetua sekolah tu nak yang boleh cakap BI. Qihah pula pi cakap Melayu. hahahaha. bagus tak? :p dia tanya soalan soalan dan soalan dan alhamdulillah boleh jawab. yang kecergasan tu ja semput time larian tu. kehkehkeh.

kesimpulannya, memang tak harap 100% pun dapat sekolah ni. siyes x tipu! haha




Ramai tanya nak semak kat mana, kalau nak semak nah semak di


ha.. Korang dapat sekolah mana? share lah dengan saya ^_^
Assalamualaikum..
p/s : saya masih darjah 6 dan akan masuk tingkatan 1 next year. ada yang tak percaya. tapi, tu lah kenyataannya.

Comments

  1. wahh! qihah dapat! tahniah ye! rezeki qihah ^^

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. huhu. congrate Qihah. saya dh cek tak dapat :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah qihah ;) belajar rajin rajin ye. doakan kita pulak nak ambil result pmr rabu ni. hehehe emm

    ReplyDelete
  5. Taniah qihah . Hehe laaa SBP sain kubang pasu ? Dekat jelah dengan area wa. ehehe boleh lawat selalu gini. xD

    ReplyDelete
  6. tahniah dik..
    akak pun xdpt tahun lepas :)

    ReplyDelete
  7. Wah Tahniah buat Kihah ! Kalau dah dapat sekolah tu kena tingkatkan usaha lagi. Hidup kat dorm mmg best ! Tapi jgn jd mcm Yui 1 bulan je duduk kat dorm sebab tak tahan. Lama-lama dah ok tapi dapat pula surat twrn kena hadirkan diri ke Piano Awards. *maaf komen pnjg2. commentor t'bru blog kihah*

    ReplyDelete
  8. tahniah adik :)


    www.cikfie.com

    ReplyDelete
  9. thniah dik . kodiang tuu . blajaq elok2 na :)

    ReplyDelete
  10. Salam , singgah berBW dari segmen Cik Uzu @ Emas Putih. Followed sini supporting satu sama lain. Jemput BW di www.yanty.my . Salam kenalan jugak.

    Yan Ty

    ReplyDelete
  11. wah ! tahniah :)
    lepas ni kihah kena get ready..
    PBS susah tau !! hihi

    #gud luck ye!! belajar rajin2..

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah .. tahniah dear ^^

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum, tahniah Faqihah! ^^

    ReplyDelete
  14. Tahniah! InsyaAllah dapat punya. saya budak sekolah tuu.

    ReplyDelete
  15. qihah nie mesti result score A+ punyaa! sebab Yati mohon sekolah tu takdapat pun.. n then.. temuduga? ada ka?

    ReplyDelete
  16. Tahniah dear.. lepas nie susah lah nak tengok kamu update blog .

    ReplyDelete
  17. Untung Kihah ,Nabila tak dapat pun :(

    ReplyDelete

Post a Comment

Your words defines you

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016