21 December 2012

Freebies : Gambar Untuk header (Kucing)


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Tadi qihah buat questions poll di fesbuk tanya samada nak heaader ataupun gambar untuk header, kebanyakkannya (tak ada la banyak sangat orang. 5 orang je vote T_T) vote gambar untuk header. So, nah ameh ni. Kesemua gambaq ni ada dalam folder laptop qihah, so tak tahu source dia darimana. Tapi, qihah dah transparentkan khas untuk anda. ^_^

Yang ni aku design sendiqi. Special untuk follower aku ja :p hahaha


Bawah ni kucing jenis comel #pelangi!! 

Yang bawah ni aku tak tau la spesis kucing ka apa.
ni 3 keping gambar ya. bukan sekeping :3

a



a
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

32 comments:

  1. yang kucing bawah sekali tu macam arnab. haah >.< nanti nak gunalah buat header :)

    ReplyDelete
  2. Alahai, comelnya kucing tu :3 Take one eh ? Hihi..

    ReplyDelete
  3. Comel la yang last sekali tu ! Nak try guna la..

    ReplyDelete
  4. Kucing yang 'date' tuh comel. Wkwkwkwk, date eh? Tak kisahlah. :)

    ReplyDelete
  5. cat rainb0w yang paling lawa , kihkih xD

    ReplyDelete
  6. kihah macam mana nak bg ade titik2 belakang kucing2 tu?

    ReplyDelete
  7. comel ! geram tgk kucing2 tuh :D

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Qihah :) Iris amik 2 tau :D cantik2 ^^

    ReplyDelete
  9. saya guna satu yer. terima kasih. :)

    ReplyDelete
  10. Awak ditag (: http://belongstosenget.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Comel :D ! Teehee. Creative la qihah.

    ReplyDelete
  12. Aaaaa , comelnya gambar kucing2 nie ! ! ! :)

    ReplyDelete
  13. comelnya ! amek yg rabbit tu .... geram tengok rabbit tu =)

    ReplyDelete
  14. ambil satu eh?hihi semua comel,thanks :D

    ReplyDelete
  15. nak ambek yer.. nak tempek kat header buruk saye ehehehe...

    ReplyDelete
  16. nak mbik cikit yee.. sgt5 cantik laa

    ReplyDelete
  17. comelnyaaa :D
    Saya ambil yaa :DD

    ReplyDelete
  18. omey.. amek yg kcing plangi tu erh.. thanks..

    ReplyDelete
  19. aqilah ambil yg second last tu :D thanks!

    ReplyDelete
  20. Ambil satu..tq..done follow blog

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita