31 December 2012

Sedih weyh Sediyh


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Sebenaqnya tak dak idea nak tulih apa. So, entry kali ni tak nak ceghita pasai tutorial ka freebies ka apa ka. Kali ni mungkin ceghita random. tentang personal (saya tau ramai tak minat ni :p), kait sikit dengan dunia. jangan marah noh

Semua pakat dok hingaq pasai nak masuk 2013. Ada yang nak sambut meriah-meriah. Mohon kepada sesiapa nak sambut tu jangan over sangah noh. Ingat la sama kat Allah nuh.. Kat orang2 di Terengganu( banjir), Kelantan(banjir), Titiwangsa(tanah runtuh).. Ok? :)

Weh. camna nak buat ayat nih? tak reti laaa.. sat nakk pikiaq sat 


As korang tau (atau ada yang tak tahu), qihah ni akan masuk sekolah menengah. Maklumla. Bakal form one. Dapat masuk KUPSIS (stand for SM Sains Kubang Pasu) di Jitra, Kedah. Alhamdulillah.. sama dengan abang .


Bila masuk sana, kena berdikari.. Minta-minta tak kena buli. Tengok cerita kat tv depa dok syok buli.. takut kena kat diri sendiri kangg. Takut weyhhh


Pastu, bila dah masuk asrama balik rumah pulak sebulan sekali, blog memang akan ditinggalkan la oii. Ibarat digantung tak bertali. Bila balik pulak mungkin update entry pun satu dua. tu pun kalau rajin :p kalau malas, memang blog ni akan ditinggal, diabaikan, begitu sahaja tanpa update berbulan bulan. Kejam kan?

Takpa. bekorban sikit bak kata kak nurhafizahpiza kat cheq tadi.. kiki

okay. dah tak tau nak tulis apa. bai. assalamualaikum.

Apa azam tahun baru anda?
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

13 comments:

  1. C'mon kihah ... sekolah menengah ni best 100000000 kali ganda dari sekolah rendah . Mmg 1st dgr takut sbb kes buli, cikgu garang2 . But , if kihah berani and tegas takde sapa2 berani nak buli kihah. Trust me . :D

    ReplyDelete
  2. saya akan rindu awk :( tsk tsk btw sblm tu nak minta TUTORIAL mcm BACKGROUND home , old tu ? Old tu ada button . Comel.

    ReplyDelete
  3. Kesian , kak Qihah kitew . Mcm nih ke rsanya bila nk msok form one ? Takott weyh ! Azam saya tahon ni , nak membanggakan ibu bapa dengan keputusan exam yang cemerlang . Hihi :)

    ReplyDelete
  4. selamat masuk sekolah menengah adikkk :) asrama okayy jew . best ! hehe

    ReplyDelete
  5. Qihah elok2 kat KUPSIS tu tau ..qihah untong.. nabila even score 5A tak dapat asrama :(

    ReplyDelete
  6. duduk asrama best lah adek :)ramai kawan . hee belajar rajin rajin k . gudluck

    ReplyDelete
  7. Tahniah dapat masuk KUPSIS :) Insha Allah, mesti tak kena buli punya. kahkah. Allah ada :D

    ReplyDelete
  8. selamat belajar lah yee...
    selamat tahu baru :D

    ReplyDelete
  9. Kita nak gembira kena ingt jugak org yg tengah berduka. kan dear? :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak! Kalau blog ditinggalkan punn takpe ade ramai lagi nak kunjung blog akak ;) jangan takut dibuli aeh?
    bagitahu je polis nanti :p hehe

    ReplyDelete
  11. Jgn sdih. Nnt b'tmbah pengalaman baru .Goodluck apa2 pun :')

    ReplyDelete
  12. Takpe dik.. Utamakan perkara yang lebih penting daripada perkara yg penting :D

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita