SEGMEN : Free Doodle To Me!

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..


Join segmen daripada doodlers terkenal kat alam blogging ni, Fizgraphic! :D 100 yang terawal sahaja! cepat cepat! ^_^ Disebabkan qihah ni suka kaler purple, so qihah nak mintak doodle kaler purple ^_^

sebenarnya tak kena print screen pun tapi aku gedik juga pi print screen :p

Dah click (tengok tab atas tu di gambaq) dan share ^_^
Assalamualaikum





Comments

  1. selamat bersegmenggg kihah, hehe

    ReplyDelete
  2. Qihah tak pandai menduodel ke ? Law pandai boleh lah share tuto.. hehe..

    *kita kayu.. sobsob

    ReplyDelete
  3. DARI SEGMEN YANG SAMA..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

    ReplyDelete
  4. waahh minat purple ae . kite suka cekelat :D hee

    ReplyDelete
  5. waahh minat purple ae . kite suka cekelat :D hee

    ReplyDelete
  6. datang membuat kunjungan kat sini jugak.. :D

    ReplyDelete
  7. thanks qihaa, blog walk ,, anyway ,, good luck kay ,, abg doakan . anyway qihah abg nak tanya eih ,, bole tk request tutor twitter fan follower's

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen :)

    jom join http://tehaalarh.blogspot.com/2012/12/final-year-giveaway-by-tehaanfm.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://liyanasecreat.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

    ReplyDelete
  10. salam..arrien singgah sini kembali dari segmen yg same :)

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen ye.. ^_^..

    salam knjungan disini kembali..

    ReplyDelete
  12. selamt bersegmen...

    gud luck...^^

    ReplyDelete
  13. datang folow dari segmen yang sama http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

    ReplyDelete
  14. Membalas kenjungan di sini ye :')

    ReplyDelete

  15. jum join contest saya. tak perlu buat entry, menang dapat full edit blog..http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

    dari segmen sama, follow sini
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

    ReplyDelete
  16. kunjungan berbalas..done follow u kihah :)

    ReplyDelete
  17. Blogwalking dari segmen yang sama..

    http://thyeralinephotogenik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. done ber-blogwalking too :)nice blog :) terima kasih kerana sudi menjenguk blog saya yang tak seberapa :)

    ReplyDelete
  19. Jenjalan ambik angin d blog cute awk.. Thanxx dear... =)
    http://atiqawahid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. dari segmen sama
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Your words defines you

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016