19 December 2012

Dress and Domain Giveaway


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..
Tamat : 25/12/2012

Kali ni nak join GA from AmerCorner. Dialah yang sponser domain kat qihah ni sebab menang GA dia haritu. hehe ^_^ So, kalau korang nak domain, boleh la mencuba nasib join GA ni! ^_^

Qihah tertarik nak join Giveaway ni sebab Hadiah dia! Hadiah dia apa? first, Kita boleh pilih sendiri baju di Limitez Glory Fashion! Saya dah tahu dah nak pilih apa ^_^ hahaha. Secondly, hadiah Domain!! Domain tu apa? Domain tu www.NAMABLOG.com . Ha. .com tu adalah domain!

So, tunggu apa lagi?! cepatlah meriahkan lagi Giveaway ni! ^_^
Assalamualaikum

author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

7 comments:

  1. Dah ada dapat dari haritu,baru aje lagi. Rasa rugi pula kalau dapat lain, huhu

    ReplyDelete
  2. Blog Qihah domain kan ???
    mcm mana Qihah Pasang ? kena bayar kan ? mcm mana ekk ? boleh share :)

    ReplyDelete
  3. @Nurrul Qihah dapat free sebab menang GA Amer ni jugak. hehehe.. Amer yang pasang semuanya

    ReplyDelete
  4. salam qihah :D

    terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
    senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html

    pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more

    hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

    ReplyDelete
  5. Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete
  6. hi.. jom join contest :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2013/01/dapatkan-bamboo-charcoal-body-shaper.html

    ReplyDelete
  7. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita