1 May 2012

Freebies ; Classic Template TwitBlog


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


#Dah lama tak update.. Rindu pulak kat k0r4ng. hahahaha.

Okay. Kihah kembali with new clasic template aka blogskin. Template kali ni macam Twitter sikit. Well, I love twitting much! So, i decided to make satu template yang khas untuk peminat twitter. Har har. Kihah tau mesti ramai bloggers yang ada accont twitter right? :D

Preview | Codes
 Macam mana nak guna?



Byebye. Malas nak taip. Sapa ada account tu, please COMMENT dan RATE :) Nak terus tweeting. Follow me On twitter? Ohya. DAH VOTE KIHAH UNTUK TODAY? Assalamualaikum
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

49 comments:

  1. wah ~ memang mcm twitter laaa ohsemmm

    ReplyDelete
  2. kihah ! ohsem rr..aien gna yea skin ni..

    ReplyDelete
  3. SuperCool ^^ nk guna ? terimasihh ♥

    ReplyDelete
  4. Nice! Memang macam Twitter :o hehe

    ReplyDelete
  5. Terbaekkk la Kiha. Nice Nice nice! :) Keep on do it.

    ReplyDelete
  6. wow! creative lha you nie :) Sngat AWESOME :D cute <3

    ReplyDelete
  7. Darwish nak guna/./.... Thanks erkk..
    Darwish crredit tau ...

    ReplyDelete
  8. Awesomelha Faqihah,Adlyn guna skin ni :)

    ReplyDelete
  9. Waaaaaaaaaaahhhhhh ! saya ambil satu ye , thanks :)

    ReplyDelete
  10. Much awesome. Love it. Hehehe saya pakai skins ni eah? Thanks Kihah! Lebiuuuu :*

    ReplyDelete
  11. wahhh..cantik la..saya guna ya..thanks

    ReplyDelete
  12. Kiha , Macam mana nak letak gamabr kat situ?

    ReplyDelete
  13. Kihah , Mcm mna nak amik codde . Tak ada tempat pon nk downloah mcm kt blogskin ?

    ReplyDelete
  14. qihah, nape tak leh download eh?

    ReplyDelete
  15. @Fatin Nabila Hehehehe. Sorry sorry. Dah boleh dah :)

    ReplyDelete
  16. Faqihah,I use this blogskin ya =,=

    ReplyDelete
  17. Faqihah,I use this blogskin ya =,=

    ReplyDelete
  18. wow , this awesomeee :D saya guna yaa ?

    ReplyDelete
  19. nice ,
    im using this okey ;)

    ReplyDelete
  20. Qihah, Zira pakai tauu skin ni. Ohsem meyhh :D

    ReplyDelete
  21. mintak neyh..thanks..very kreatif..jeles..hehe..kiddin

    ReplyDelete
  22. ohsem ! i'm using this. :)

    ReplyDelete
  23. hye kihah ! :D my new blog exactly . ngee . too much blogggggy . well , just mau bagitau , saya ambil ni :)

    ReplyDelete
  24. can i use your basecode? i will credit you!

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita