Freebies ; Classic Template TwitBlog

ุงู„ุณّู„ุง ู… ุนู„ูŠฺฉู… ูˆุฑุญู…ุฉุงู„ู„ู‡ ูˆุจุฑฺฉุฉ


#Dah lama tak update.. Rindu pulak kat k0r4ng. hahahaha.

Okay. Kihah kembali with new clasic template aka blogskin. Template kali ni macam Twitter sikit. Well, I love twitting much! So, i decided to make satu template yang khas untuk peminat twitter. Har har. Kihah tau mesti ramai bloggers yang ada accont twitter right? :D

Preview | Codes
 Macam mana nak guna?



Byebye. Malas nak taip. Sapa ada account tu, please COMMENT dan RATE :) Nak terus tweeting. Follow me On twitter? Ohya. DAH VOTE KIHAH UNTUK TODAY? Assalamualaikum

Comments

  1. wah ~ memang mcm twitter laaa ohsemmm

    ReplyDelete
  2. kihah ! ohsem rr..aien gna yea skin ni..

    ReplyDelete
  3. SuperCool ^^ nk guna ? terimasihh ♥

    ReplyDelete
  4. Nice! Memang macam Twitter :o hehe

    ReplyDelete
  5. Terbaekkk la Kiha. Nice Nice nice! :) Keep on do it.

    ReplyDelete
  6. wow! creative lha you nie :) Sngat AWESOME :D cute <3

    ReplyDelete
  7. Darwish nak guna/./.... Thanks erkk..
    Darwish crredit tau ...

    ReplyDelete
  8. Awesomelha Faqihah,Adlyn guna skin ni :)

    ReplyDelete
  9. Waaaaaaaaaaahhhhhh ! saya ambil satu ye , thanks :)

    ReplyDelete
  10. Much awesome. Love it. Hehehe saya pakai skins ni eah? Thanks Kihah! Lebiuuuu :*

    ReplyDelete
  11. wahhh..cantik la..saya guna ya..thanks

    ReplyDelete
  12. Kiha , Macam mana nak letak gamabr kat situ?

    ReplyDelete
  13. Kihah , Mcm mna nak amik codde . Tak ada tempat pon nk downloah mcm kt blogskin ?

    ReplyDelete
  14. qihah, nape tak leh download eh?

    ReplyDelete
  15. @Fatin Nabila Hehehehe. Sorry sorry. Dah boleh dah :)

    ReplyDelete
  16. Faqihah,I use this blogskin ya =,=

    ReplyDelete
  17. Faqihah,I use this blogskin ya =,=

    ReplyDelete
  18. wow , this awesomeee :D saya guna yaa ?

    ReplyDelete
  19. nice ,
    im using this okey ;)

    ReplyDelete
  20. Qihah, Zira pakai tauu skin ni. Ohsem meyhh :D

    ReplyDelete
  21. mintak neyh..thanks..very kreatif..jeles..hehe..kiddin

    ReplyDelete
  22. ohsem ! i'm using this. :)

    ReplyDelete
  23. hye kihah ! :D my new blog exactly . ngee . too much blogggggy . well , just mau bagitau , saya ambil ni :)

    ReplyDelete
  24. can i use your basecode? i will credit you!

    ReplyDelete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016