Special Giveaway By Aziera Adenan

ุงู„ุณّู„ุง ู… ุนู„ูŠฺฉู… ูˆุฑุญู…ุฉุงู„ู„ู‡ ูˆุจุฑฺฉุฉ


Tekanlah Untuk Join.

Hai semua. Sebenarnya dah lama tengok blog akak Aziera ni. Tak tahu kenapa. Blog dia nampak cantik pulak kat mata Kihah. Kebatulan akak ada anjurkan satu giveaway. So, kihah rasa nak join lah :D

Syarat-syarat;


1. Wajib follow blog Aziera dan like fanpage Aziera*untuk perkembangan GA
2. Buat entry yang bertajuk 'SPECIAL GIVEAWAY BY AZIERA ADENAN' *supaya orang tahuu
3. Copy dan paste banner yang cantik di atas di entry korang dan linkkan ke entry ini *wajib linkkan supaya senang orang nak terjah
4. Tag seorang kawan korang atau lebih dan pastikan mereka tahu *agar ramai yang join GA ini
5. Pastekan URL ENTRY korang di ruangan komen entry ini *bukan URL BLOG korang
6. LIKE gambar ini *WAJIB (akan diperiksa) bagi yang ada FB sahaja!


So, kihah amik random from shoutbox. Mari kita lihat siapa yang kena tag! hahaha.  Tyrah, Asiqin dan Farihah. Hahaha. Bukan diorang bertiga je. Korang yang tengah baca ni pun kena join tau! :D Assalamaualaikum

Comments

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016