8 May 2012

Special Giveaway By Aziera Adenan


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Tekanlah Untuk Join.

Hai semua. Sebenarnya dah lama tengok blog akak Aziera ni. Tak tahu kenapa. Blog dia nampak cantik pulak kat mata Kihah. Kebatulan akak ada anjurkan satu giveaway. So, kihah rasa nak join lah :D

Syarat-syarat;


1. Wajib follow blog Aziera dan like fanpage Aziera*untuk perkembangan GA
2. Buat entry yang bertajuk 'SPECIAL GIVEAWAY BY AZIERA ADENAN' *supaya orang tahuu
3. Copy dan paste banner yang cantik di atas di entry korang dan linkkan ke entry ini *wajib linkkan supaya senang orang nak terjah
4. Tag seorang kawan korang atau lebih dan pastikan mereka tahu *agar ramai yang join GA ini
5. Pastekan URL ENTRY korang di ruangan komen entry ini *bukan URL BLOG korang
6. LIKE gambar ini *WAJIB (akan diperiksa) bagi yang ada FB sahaja!


So, kihah amik random from shoutbox. Mari kita lihat siapa yang kena tag! hahaha.  Tyrah, Asiqin dan Farihah. Hahaha. Bukan diorang bertiga je. Korang yang tengah baca ni pun kena join tau! :D Assalamaualaikum
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

2 comments:

Budi Bahasa Budaya Kita