5 May 2012

Maaf.


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة



Hi korang. Nampak tak blog ni dah berubah? nampak tak? Nampak tak? Hahahahahahaha. Yah. Blog Kihah ni tak la secantik dan seohsem blog korang. But, Its okay lah kan :)


Tak tengok apa kata mereka tentang new design ni?


Thanks awok. semua. Hahahaha. Tadi BW.. Pastu, tersinggah sebuah blog ni. Ya Allah. Thank You very much, Hidayah :D Hehehehe

Ohya. Kihah sekarang dah tak boleh nak follow any blog. Sedih sangat! Tengok ni. :(


Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! sedihnya!! Tak boleh nak follow! Dah unfollow, pastu tetap tak boleh! :'(



Dahlah. babai 
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

11 comments:

  1. Kihah boleh follow blog orang , tapi kena guna google friend connect,

    ReplyDelete
  2. mmg otak jimmy neutron! btw , nice template baru ni :D

    ReplyDelete
  3. Blog ni mmg cntik, jelly lah :D

    ReplyDelete
  4. kalau awk nk follow blog org, awk kene tekan buuton FOLLOW THIS SITE. kalau yg gmbr follow & dashboard dh tak boley :)

    ReplyDelete
  5. blog ni lagi ohsem dari blog hitam den.har3

    ReplyDelete
  6. kak lynn dh lama exceed 300 blogs..still bleh follow...tp kna ada follower widget la...

    ReplyDelete
  7. samalah kita kihah , sedih sangat :(

    ReplyDelete
  8. @Farra Izzaty : Ohh. Thank you farra :)
    @Nabilla Medan : Jimmy Neutron tak tinggal di malaysia lah kak nab oii :p hahah. thanks =D
    @Nur Hidayah : Insyallah..
    @Afifah Hayati : Kesian kan? Hmm..
    @Iza Zaty : ohhhh.. Baru tahu. Terima kasih sesangat! C:
    @nurul-rasya : Hehehehe. Setiap blog ada kelebihannya. Blog awak kaler hitam tapi mesti best! :D Thanks annyway
    @CIK LYNN : Ohh. hahahah. Thanks kak :D
    @Nur sabrina firzanah : Hmm..
    @cik penguin_solehah : HAHAHA. Thankss

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita