Sunday, 6 May 2012

Random Giveaway by Yana

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


^click untuk join^


Nak join petang tadi tapi masa tak mengizinkin sebab nak pergi tusyion. So, join malamni la. Hahaha. Hai kak Yana yang comel! :D

Senang je nak join.

SYARAT UMUM.
  1. Terbuka kepada followers blog A Tangled Tale of Fairytale ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  4. Pemenang akan dipilih secara random.
BAGAIMANA MENYERTAI ??
1. Buat entry bertajuk “Random Giveaway by Yana”
2. Letak banner giveaway dalam entry korang. 
3. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
4. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian entry ini untuk meriahkan Giveaway.
5. Tinggalkan link entry di comment bawah ni ye.
6. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. 


Mudah je kan syarat untuk Giveaway kali ni?Lepas ni jangan malas-malas tau.Hadiah banyak untuk dikongsi.Hadiah bakal korang dapat berupa (Shawls/Tshirt/Contact Lens/Necklace/Etc).Bila tamat contest?Hujung bulan ni iaitu pada 31 May 2012.

Thats all je. So, JOM JOIN RANDOM GIVEAWAY INI!  Hehehehe. Kihah nak shawl tu sebenarnya tak pun baju. Wewiyy. hahahaha. Harap ada rezeki ^_^ Bye and Assalamuaalikumm :> 

6 comments:

Hanna said...

gud luck! ^__^

Wawa Rosli said...

Tin2 pom join gak!! huhu... jemput singgah blog tin2!!

::CIK LYNN:: said...

gdluck...=)

AkmaFaizal said...

Good Luck..jemput join ga ni
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

Faqihah Husni said...

@Hanna : Thank You Hanna :D
@Wawa : Orait wawa! Good Luck for you to :D
@::CIK LYNN:: : Thanks akak =)
@AkmaFaizal : Thanks. Insyallah :)

Mrs.BuduBilis said...

salam..BW sini, singgah dari segmen yang sama. happy blogging

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-yana_12.htm