9 May 2012

Tutorial : Buang/Remove Facebook Timeline


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


GIVEAWAY TERBAIK BULAN MEI!
-RANDOM GIVEAWAY BY YANA-
-Special Giveaway by Aziera Adnan (Lomo)-
-Lomo Wave By Miraa Hussin & Amer C!-
-Mega Simple Giveaway by Nabila dan Sha!-


Mesti ramai yang sangat nak tukar kepada old facebook design kan? Timeline terbaru ni nampak rimas sangat kan?? -.- betul tak?  First time guna timeline macam budak baru belajar guna komputer. Tak tahu segala-galanya dan nampak serabut!

Tapi bila dah lama tu okay sikit la. Bila dah tahu macam mana nak remove timeline memang seronok tak terkira! Terus try. hoho. Korang nak try jugak tak? Jom Jom!! Korang hanya KLIK GAMBAR DI BAWAH MENIKUT BROWSER YANG KORANG SELALU GUNA.


DOWNLOAD
PILIH BROWSER KORANG
(VERSION 0.3)


     


Lepas dah siap download, korang tutup browser dan buka balik. Okay tak? Kalau okay jangan lupa diri pulak. Share lah dekat kawan korang! Oh! Jangan lupa bagitahu Kihah jadi atau tak korang buat dekat ruangan komen! Assalamualaikum :D
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

23 comments:

  1. @Afifah Hayati : Sama-sama :)
    @Adan : Sama samaa :)

    ReplyDelete
  2. yang ni delete terus or kita aje yang nampak xde timeline?

    ReplyDelete
  3. yg hilang timeline ni owner je kan yg nampak xde timeline? orang lain tgk profile kite ade je timeline kan?

    ReplyDelete
  4. owner je kan nmpk x ade timeline? orang lain tgk profile kite still nampak kan timeline?

    ReplyDelete
  5. saya penah buat. tapi ia hanya berfungsi dekat ladtop yg kite downlod bnde tu. bile bukak ladtop lain it still timeline. sory mcm keling :D

    ReplyDelete
  6. @EYFAalias : Orang yang download ni shj yang tak nampak timeline
    @fatin : Yup
    @Farrah Mawan : haah

    ReplyDelete
  7. kihah mnjadi lah..
    tengs!!

    ReplyDelete
  8. kihah mnjadi lah..
    tengs!!

    ReplyDelete
  9. salam, law nak timeline alek cmnew ?

    ReplyDelete
  10. tq!! berjaya dh buang :)

    ReplyDelete
  11. tqqq..akhirnya berjaya buang :)

    ReplyDelete
  12. ni bkan remove nmenye..buat kliru je

    ReplyDelete
  13. SAYANG, BERJAYA! Thanks tau :')

    ReplyDelete
  14. Menjadilah tukar TL :-) Thanks a lot ^^V

    ReplyDelete
  15. terima kasih faqihah..menjadi !!! sayang awak !!! ^^

    ReplyDelete
  16. terima kasih faqihah..menjadi !!! sayang awak !!! ^^

    ReplyDelete
  17. thank you faqihah...sayang awak !!! ^^

    ReplyDelete
  18. ini bkn remove. it is just a script that hide timeline script from been shown in your browser.. but be careful, it may contain backdoor.. visit me http://www.zabeltechcentre.org

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita