24 May 2012

Tutorial ; Daftar SAYS


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Salam Sejahtera | Assalamualaikum

Ramai orang tanya kat Kihah. Macam mana nak join SAYS ni. Senang je. Says ni macam kawan Churp Churp dengan Nuffnang, Heatbeat la. Maksud Kihah, Satu tempat untuk dapatkan Duit dengan Click.

1. Masuk dulu website Says nie kat SINI
2. korang click Create new account cam contoh kt bawah ni


3. Then Log In Facebook korang ye.

4. Keluar pop up kan? Then korang jer Allow jer taw..

5. Then korang kena creating your account. Ini penting taw. Korang masukkan username kat ruang yg diorang nak tue. pilih la username dan masukkan email korang!

6. lepas tekan Submit tadi, korang terus jer Done cam bawah nie..

7. Ha dah siap Daftar dah! dah masuk ke account korang tue. Sekarang nie korang tekan Social Recommendations untuk share iklan korang!

8. Pastue akan kuar lah iklan2 korang kena share tue. tekan iklan tue.

9. Korang scrol ke bawah, then tekan Generate my unique URL

10. Then korang copy lah code tue. Share lah kat facebook ke, twitter ke, blog ke..senang jer kan..paham kan?

11. kan dah siap. sambil online sambil buat duit kan. 

SIAP!
SELAMAT MENCUBA!

Semuanya Kihah copy from FizGraphic. Hehehehe. Thanks for reading ya! Assalamualaikum, Hai.
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

1 comment:

  1. salam si cantik macam bunga! :) diera singgah sini tau :D

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita