20 May 2012

FaqihahHusni Lukis Doodle? *w Freebies


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Fuyyooooooooo! Gempak tak tajuk tu? Mesti orang kata " Ish. Lingluplah seni doodle lepas ni " atau "HAYYAA! Biar Betul?!!!" Kan? Kihah ni sebenarnya malas la jugak ab lukis ni sebab tak de bakat. Tapi, selamat kat sekolah Seni dapat A. Tu pun bagai telur hujung tanduk je. Hahahaha.

Doodle Kihah ni bukannya sehebat Merah Itu Jambu, Shu The Kitteh, Myra Azraff dan banyak lagilah yang berbakat. Tapi, tak pelah sebagai permulaan :p



Yang gambar pertama tu 1st time lukis, 2nd and gambar jubah tu kali ketiga. hahahah K.o kan? Nak? Tolong KOMEN dulu dan BACA SINI dulu eh. Yang Tulis LOL tu, korang boleh padam. hehehehe

Oklah. Sebelum tu, Kihah nak korang TEKAN dan SINI. Thank You ;p Bye dan Assalamualaikum
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

23 comments:

  1. hihihiii...boleyh belajar lg..:)practise lme2 ok lettew:)

    ReplyDelete
  2. @fardiyah Hehehe. Practice make perfect! Thank Youu

    ReplyDelete
  3. Dah ok dh tu, practice mak perfect ;) saya pun suka doodle2 ni

    ReplyDelete
  4. pecinta purple ye. semua doodle clor purple

    ReplyDelete
  5. Kihah , wow . Fabulous semuanya . Comel - comel ,

    ReplyDelete
  6. Kihah , ajar la macam mana nak buat komen box macam kihah .

    ReplyDelete
  7. comeynya !! ^w^
    lagi2 yang last tu...;D

    ReplyDelete
  8. @Myra Azraff Fuyyo! Sifu kita sudah datang ! Hahahaha. Thank You ;)

    ReplyDelete
  9. @Afifah Hayati Insyallah, Kihah buat tutorial later k :*

    ReplyDelete
  10. @Cik Bhulat Eh. Tu kebetulan je. hehehe. Tak sangka pulak kaler purple. Baru perasan ^^

    ReplyDelete
  11. @Fiqah Yassin MAK PERFECT ??? Habislah ko kak Myra baca ni. Hahahaha. ThankYouuuuuuuuu

    ReplyDelete
  12. @Nurul HayatiAmboii. Sampai 2 kali dia komen. Guna Paint Tool SAI

    ReplyDelete
  13. hihihi comel...bila nak belajar wat doodle nie...

    ReplyDelete
  14. comel okehh.
    jom join segmen pka nakk..

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html

    tq :)

    ReplyDelete
  15. ok la tu..lagi hebat dr saya yg tak pandai lgsong mendoodle neh..hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita