Saturday, 12 May 2012

Segmen:Geng Blogger




Hari ni nak join Segmen dari akak Aisyah Humaira'.. Segmen ni tamat malam ni before 12.00 malam. Kihah cadang nak join lama dah. Tapi, tak kesampaian :p Hehehek.

Kihah kategori Geng Blogger A sebab kihah kan muda lagi :P Hahaha. Kalau korang nak join, sila ke ENTRI INI untuk keteranagn lebih lanjut. Bai! :)

8 comments:

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah sini jap..jom ke blog akak..geng blogger c(^_^)http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html thanx:)

aisyah humaira' said...

terima kasih join..
segmen dah tamat..jom b;logwalking peserta lain di >>

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/mereka-geng-blogger.html

ehh,kalau sudi,jom join segmen seterusnya dari niera ! >>

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.html

amercorner.blogspot.com said...

singgah ... datang dari segment yang sama .. dah follow blog ni ...


:D meh terjah balik ala ala tok

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html

Sh Hily said...

Hai dear..Akak singgah cnie dri segmen yg sama..da follow blog adk..follow lah balik klu sudi..ok..salam prkenalan..:)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

NasZ said...

dah lama follow sini rupanya. huhu.

singgah dari segmen blogger aisyah humaira'.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

KESAH D!AR!Kツ said...

salam perkenalan..bw here(^_^)..geng blogger C dtg melawat geng blogger A

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah sambil join giveaway saya
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

Follow kalau sudi , saya dah follow Kihah . <3

Nurul Hayati said...

yati dh follow.. datang dri segmen yg sama