Segmen:Geng Blogger

ุงู„ุณّู„ุง ู… ุนู„ูŠฺฉู… ูˆุฑุญู…ุฉุงู„ู„ู‡ ูˆุจุฑฺฉุฉ







Hari ni nak join Segmen dari akak Aisyah Humaira'.. Segmen ni tamat malam ni before 12.00 malam. Kihah cadang nak join lama dah. Tapi, tak kesampaian :p Hehehek.

Kihah kategori Geng Blogger A sebab kihah kan muda lagi :P Hahaha. Kalau korang nak join, sila ke ENTRI INI untuk keteranagn lebih lanjut. Bai! :)

Comments

  1. salam..singgah sini jap..jom ke blog akak..geng blogger c(^_^)http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html thanx:)

    ReplyDelete
  2. terima kasih join..
    segmen dah tamat..jom b;logwalking peserta lain di >>

    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/mereka-geng-blogger.html

    ehh,kalau sudi,jom join segmen seterusnya dari niera ! >>

    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  3. singgah ... datang dari segment yang sama .. dah follow blog ni ...


    :D meh terjah balik ala ala tok

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  4. Hai dear..Akak singgah cnie dri segmen yg sama..da follow blog adk..follow lah balik klu sudi..ok..salam prkenalan..:)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  5. dah lama follow sini rupanya. huhu.

    singgah dari segmen blogger aisyah humaira'.

    jemput ke blog saya.

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan..bw here(^_^)..geng blogger C dtg melawat geng blogger A

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah sambil join giveaway saya
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

    Follow kalau sudi , saya dah follow Kihah . <3

    ReplyDelete
  8. yati dh follow.. datang dri segmen yg sama

    ReplyDelete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016

PT3 Sejarah : Faktor-faktor Perjanjian Persekutuan 1895 dan kesan-kesannya.