12 May 2012

Segmen:Geng Blogger




Hari ni nak join Segmen dari akak Aisyah Humaira'.. Segmen ni tamat malam ni before 12.00 malam. Kihah cadang nak join lama dah. Tapi, tak kesampaian :p Hehehek.

Kihah kategori Geng Blogger A sebab kihah kan muda lagi :P Hahaha. Kalau korang nak join, sila ke ENTRI INI untuk keteranagn lebih lanjut. Bai! :)

8 comments:

  1. salam..singgah sini jap..jom ke blog akak..geng blogger c(^_^)http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html thanx:)

    ReplyDelete
  2. terima kasih join..
    segmen dah tamat..jom b;logwalking peserta lain di >>

    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/mereka-geng-blogger.html

    ehh,kalau sudi,jom join segmen seterusnya dari niera ! >>

    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  3. singgah ... datang dari segment yang sama .. dah follow blog ni ...


    :D meh terjah balik ala ala tok

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  4. Hai dear..Akak singgah cnie dri segmen yg sama..da follow blog adk..follow lah balik klu sudi..ok..salam prkenalan..:)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  5. dah lama follow sini rupanya. huhu.

    singgah dari segmen blogger aisyah humaira'.

    jemput ke blog saya.

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan..bw here(^_^)..geng blogger C dtg melawat geng blogger A

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah sambil join giveaway saya
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

    Follow kalau sudi , saya dah follow Kihah . <3

    ReplyDelete
  8. yati dh follow.. datang dri segmen yg sama

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita