7 January 2012

Dunia 2011 & 2012 by GF



Assalamualaikum, Hai Gais.

Kihah cadang nak buat banyak tuto sebenarnya. Tapikan, Uall tahu jelakan. Kihah ni pemalas :3 Hahaha. Bayak request. Insyallah Kihah akan buat ye. Sabar...

Maaf sebab lari tajuk. Ohya. Kihah nak join aktiviti from GF ni dah lama dah. But, malas juga. Kadang2 hajat tu tergendala dek kerana banyak kerja lain yang nak buat. And, terlupa :O Haha

Bytheway, Kihah ni tak seberapa aktif sangat dalam group ni. I mean, jarang comment di FB/Blog diorang. Malu. LOL. So, tak kesahlah kalau banyak ahli GF didnt know me *.* Kalau GF members semua nak tahu pasal Kihah, baca POST INI


Thats my members Card! Hoho. Omei tak? Thanks kak Mas, Afiq for design this. kahkahkahlah. :) Comelje.

Pada syarat yang ketiga, Kak Mas suruh letak 2 keping gambo 2011 dan 2012. Haha. Inilah part yang paling comel. LOL.


You see? Atas ni gambar masa darjah 5 2011. Diambil masa time KAFA. Hahaha. Saja ak ambik gambar ni nak tempek kat sini. Huahaua. Ayu tak? *muntahDarahSekarang*



Wahwah. Ni pulak gambar baru snap tadi. Hahaha. Sebab? Sebab kihah nak post as tweet ke 4000 Whoaa. Banyak tak? Banyak tak? ;p

PERBEZAAN

Perbezaan antara gambar 2011 dan 2012? Hmm.. Kihah pun idontknow what the different. Nanti kalau Kihah say 'perbezaannya ialah, gambar 2012 lebih comel, cantik' Ada pulak anon kata 'eee. Gediknya. Perasannya' etc. Haha. So, korang boleh tak tolong Kihah bagi pendapat apa yang different antara gambar 2011 dan 2012? Komenlah sikit.

Tadi BW beberapa buah blog yang join. Nak tengok contoh perbezaa diorang. hahaha. So, Selepas mendapat ilham. Kihah nak bagitau yang perbezaannya sikit.

2011 saya kurus sikit. 2012 nampak gemuk sikit SEBAB banyak makan time cuti. Hahaha.

2011 nampak tak matured. 2012 nampak matured sikit SEBAB banyak orag tweet/chat said like that. Hehehe.

2011 errr. 2012 err.


Hahaha. Kihah  malas nak type dah. dah nak Tidur dah. zZzZz. Ngatuk :O Beforee that, Kihah ada pesana for Kak Mas, Afiq and GF members
 Thanks kak Mas, Afiq for created this group. Dont delete it okayh? To all members, dont bergaduh sesama sendiri \ada ke?/
Ohya. Entry ni ada Twitter. So, ni twitter Kihah. http://www.twitter.com/FaqihahHusni or mention @FaqihahHusni

Bye, Assalamualaikum :*
LIKE?
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

13 comments:

  1. haha . tingginya !! kita pendek *kfine . saya mnaku =="

    jemput laa komen entry saya gak . hehe

    mmg kita tak malu pun . teehee~

    http://loveftisland4eva.blogspot.com/2012/01/dunia-2011-2012.html

    ReplyDelete
  2. comel la kihah masa darjah lima ^___^
    a'ah memang betul gambar 2012 kihah nampak tembam sikit.Tapi still comel :D

    ReplyDelete
  3. of course 2012 nih Kihah lebih comel nd famous ! amin , akak doakan kihah succed for whatever you do :) muah kat awak sayang :) now , nak carik entry lama adik untuk dibaca :) hehe :)

    ReplyDelete
  4. comel...=)
    gdluck =)

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/01/dunia-2011-2012.html

    ReplyDelete
  5. ayunya dia duduk di kerusi tu...ingatkan cikgu tadi...hehehe
    http://www.zahidahwahid.com/2012/01/4904/

    ReplyDelete
  6. hihi , comel gila, okay fine gmbr sini baru nmpk budak sikit. hihi gmbr DP fb tu matured gila hihi.
    good luck syg.

    ReplyDelete
  7. ehem2...

    comelnya qihah.. rase geram nk cubit pipi larr.. hehehe..

    thn ni upsr kan?? go0d luck, dear..

    5A tau.. bljar baik2.. jgn main2..

    ingt pesan k.nifah tau.. hehe..

    ReplyDelete
  8. hehe..bezanye dlu ayu, skrg comel, hehe..

    gud luck dear.. ^_^

    ReplyDelete
  9. tak nmpk beza pn. dua2 sama. comel je. hek3..
    dri segmen yg sama.

    ReplyDelete
  10. hehe, comel nye die. xde beza. maintain cute.

    ReplyDelete
  11. salam kenal geng fiqra.. gud luck (:

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita