15 December 2011

Jom Reka Tagline


Assalamualaikum dan Hye.


banner yang ohseemm

Ni Blogger kad Kihah. Abaikan muka kihah yang avvoying tu,





Saya selalu lambat. Saya post gambar ni before pukul 7 lagi. Harap-harap kak Mas terima. T_T


Bersama, Bersatu, Berkekalan


Maksud


Bersama dalam membuat pelbagai aktiviti.
Bersatu walauapapun yang terjadi.
Geng fiQ'Ra Berkekalan dan Insyallah tidak akan berpecah belah.

Logo Malaysia - menunjukkan Geng fiQRa bangga menjadi anak Malaysia
Doodle - menunjukkan Geng fiQ'Ra bukannya khusus untuk Lelaki/Perempuan shaja. Tetapi, untuk semua rakyat malaysia tak kira jantina.



Kihah ni bukannya sekreatif korang. Hahaha. Sebelum tu, kihah terlepas untuk join aktiviti 1 iaitu memperkenalkan diri.






Assalamualaikum dan Hye :)

Ibubapa saya sudah bersetuju untuk menamakan anak perempuan mereka yang cantik ini dengan nama yang mulia iaitu Faqihah binti Mohd Husni. Tetapi, orang selalu memanggilnya Kihah, Faqihah, atau Qihah. Dia mula menangis pada 23 Januari 2000. Ingat! Tanda dekat kalender tau. Nanti, bahilah hadiah kat dia.
Dia mesti sayang kat anda. Dia merupakan anak Kedah dan berbangga menjadi rakyat Malaysia dan menjadi penduduk Bumi :D

Dia suka sangat dengan warna Kelabu, Pink, Purple dan Hitam. Kau hadee? Dia ni bajet pandai cakap Bahasa Inggeris. Padahal, BI tak pernah dapat A. Dia sangat pandai cakap loghat Kedah dan Bahasa Melayu. Kalau ada waktu lapang, dia akan berblogging, berfacebooking, dan tengok TV Astro.
Channel kegemarannya tentulah 101, 102, 103, 104, 105, 106, 551, 601, 610, 611, 612, 613, 614, 615, 616. Kamu pulak apa?

Short Biodata

Name:Faqihah Mohd Husni
Known as: Kihah atau Faqihah Husni
Age: 11 years old
Stat: Kedah
Country: malaysia
Fav. Colours: Pink, purple, black
Language: malay and english
Hobby: blogging, facebooking, surfing internet, read novel
Idol: Rasullah, Shila Amzah and Dato' Siti Nurhaliza
Sekolah: SK Sungai Dedap (SKSD)Contact Me:Blog | Blogskin | Facebook | Twitter

Likes:

♥ Kawan baru
♥ Blogging
♥ Makan ais krim
♥ Nasi Goreng Ayam, KFC
♥ Dato' Siti Nurhaliza
♥ Spongebob Squarepants
♥ Black+Purple
♥ Snapshooting
♥ Make Up vs Natural Face

Dislikes

♥ Anons, Haters, Copypasters
♥ Penipu
♥ Internet Connetion yang lembab
♥ Blog yang tidak kemas

Dia mula mandaftar diri sebagai blogger selepas selalu melihat kakaknya, FATIN selalu menulis dia laman blognya yang diberi nama STRAWBERRY FACTORY. Jangan lupa follow blog kak saya :) Cantik tak Header blog kakak dia? Dia buat sendiri tau. Nak tengok tak header mula-mula masa dia berblogging dulu?





Cantiktak? Kakak dia jugalah yang buat ni. Kakak dia buat dekat Paint je. Haha. Dia mula berblogging masa darjah 4 dulu. Tapi, tu blog lain. Selepas dia fade-up dengan keburukan blognya, dia telah mendelete blognya. Tetapi, dia telah buat blog baru yang tenngah beroperasi sekarang ni (www.faqihahhusni.blogspot.com). Dan, blognya yan lama tu, ia telah undelee balik dan URLnya dirahsiakan :)



<center><embed align="middle" allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://aminswf.webs.com/BannerFaqihahHusni.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125" wmode="transparent"></embed></center><center>



Kbye, Assalamualaikum.
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

8 comments:

  1. suka tagline tuh! logo pon cantek :)
    jom komen sini :>
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/jom-reka-tagline-by-geng-fiqra.html

    ReplyDelete
  2. paling sukaaa tagline! hehe ,
    cantik and amboi , doodle pun korea hihi

    ReplyDelete
  3. wahhh..smart la dik.. ermm, dah hantar link ke belum eh? dekat entry ni

    http://fiqracake.blogspot.com/2011/12/aktiviti-3-jom-reka-tagline.html

    ReplyDelete
  4. comel...sy suka..sy suka :)

    ReplyDelete
  5. salam n hye faqihah~!!

    tagline awk mmg mantap la..gud luck ye~!! hehe..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita