New Skin Submited! Take My Heart ~

Assalamualaikum dan Hye.

Bismillahirrahmahirrahim Hello bloggers! Kihah bersyukur sangat follower blog Kihah dah 4100+ dah. Huhu. Thanks all for following me. Nthen, Follower Twitter pulak dah 848+, Likers fb fanpage pulak dah 1800+. Huhu. Thanks again Toce Toce. >FOLLOW ME ON TWITTER< atau mention je @FaqihahHusni. Kihah tak paksa korang untuk Follow Twitter Kihah. If nak follow, tekanlah link tadi/followlah. if taknak, tak pe. >LIKE MY FANPAGE<  Tu pun kalau anda nak like. tiada paksaan bro :)

Okay. Back to topik. Before this,  Kihah dah buat banyak template but, terdelete. Sorry guys. Mueehehe. So, Kihah nak buat balik. but, ni macam Kihah sikit la. Takkan nak bagi sebijik macam template Kihah pulak. Hahaha.


NOTE.
Search kod 
1938978353976892972
Gantikan dengan BLOG ID anda. Tak tahu? TEKAN SINI

Bila dah amik, kasi komen sikit. Kalau korang ada account blogcekin, Rate Kihah eh. Skin kihah tak pernah jadi SOTD. Tsktsk. Sedihh T_T.

LIKE GAMBAR NI KEJAP. >tekan<

Okaylah. Bye, Assalamualaikum

Comments

  1. Bangga lah ngen kihah hehe teciktecik daa pandai , comeii je blogskin tuu xD

    ReplyDelete
  2. kihah...kite pkai taw..maseh dear

    ReplyDelete
  3. hye faqihah , saye guna awak punye blogskinn . harap dapat jenguk :)
    thank youu sesangatt

    ReplyDelete
  4. guner blogskins awak eh . harap dihalalkan :) tapi nak tanyer neyh , camner na rapatkan header dgn body gune blogskins tu eh ? puas da sayer godek , ta tau gak camner na buat . harap dapat ajar .

    ReplyDelete
  5. awak , kita pakai taw . comel laaa .
    tapi kita masih tak reti lagi macam mana nak delete-delete tuu sume .
    tapi takpe , nanti kita try .
    bytheway , thanks for this tutorial dear .

    ReplyDelete
  6. awak . kita pakai taw . hee
    comel .

    ReplyDelete
  7. Qihah , Saz guna Skins ni ! Comeel macam orang nya ! Wheee ~

    ReplyDelete
  8. kihah, saye gune blogskin ni. thanks :)

    ReplyDelete
  9. kihah . kite pakai tauu . kita tak delete creadits okayy

    ReplyDelete
  10. kihah.. sy mintak k.. btw.. kihah pandai lah buat.. sedangkan kita..blurr.. haha.. thanks kihah! muah..hehe..

    ReplyDelete
  11. kihah.. sy mintak k.. btw.. kihah pandai lah buat.. sedangkan kita..blurr.. haha.. thanks kihah! muah..hehe..

    ReplyDelete
  12. hai hai..cik renex guna skins ni ye..ntk kebenaran :)

    ReplyDelete
  13. Kihah , macam mana kihah buat template and blogskins semua ni ? Nak try buat la .

    ReplyDelete
  14. Thanksss kihah . amik tau heee :d

    ReplyDelete
  15. macam mna nk buat tempalte sendri?

    ReplyDelete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016