31 December 2011

Alhamdulillah, Menang lagi.


Assalamualaikum dan Hye.



Korang kenal tak pemilik Header kat atas ni? Kenal tak? kenal tak? Hey. Ni kak Nisa. Dia famouss kat blogging ni. Kak Nisa pun comel. Adore her. Dia tak sombong okayh. Aww.




GA kak Nisa baru je TAMAT SEPENUHNYA. HikHok. Banyak gilaa ok yang join GA kak Nisa. Tak percaya? >TEKAN SINI< See. Ramai right? Kalau ramai yang join, mestila ramai yang sponser. Tak gituhh? Hadiah kesemuanya ada 131. WOW! Banyak gila! kankan?

 Bangun pagi tadi, terus buka blog BUDAK NI. Haha. Tengok shoutbox. Terkejut apabila Ely Narisha shout kat cbox kihah macam ni.



Okay. Lepas baca je dia kata macam tu. Kihah terus gelabah pergi blog kak Nisa. Hohohoho. Scroll bawah sikittt. Terbaca ENTRY INI. Terkejut tengok URL Blog Kihah terpampang kat situ. Huhuhu



 You guess what? BRANDED PURSE jenama Juicy Couture. Perghh. Thanks to Mrs Lady's Stylo HOHO. Thanks kak Nisa. Thanks to Allah :D Tak lupa juga, thanks to awak semua yang sanggup tekan banner tu tanpa paksaan. Kihah tak jangka menang Top Referral pun. Sebab? Kihah ni tak femes amos dan banyak stalkers. Ada banyak lagi blogger famous diluar sana yang banyak stalkers, readers setia yang join GA kak Nisa. Huhuu.



Seperti yang disuruh oleh kak Nisa dalam POST INI  kihah dah buat. Winkk. Hahaha. bajet je ayat kat dalam email tu :D Haha. Nak buat macam mana. Kihah mana pernah menang GA from blogger famouse like kak Nisa :D Hahaha

Sapa ada accout TWITTER? Jomlah follow Kihah. @FaqihahHusni  Okaylah. Before that, tolong LIKE gambar ni. LOL

Bye, Assalamualaikum :*
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

8 comments:

Budi Bahasa Budaya Kita