19 January 2012

Pelik Tapi COMEL


Assalamualaikum dan Hye! :>

Sebenarnya, Kihah cadang nak join semalam. But, urgghh. Malasnya. Mengantuklah. Homework tak siap lagi ni. Acano ni. Tengok kat blog kak Mas kata tutup pukul 11.59 Kihah pun kata. Join esoklah. hehe.



Rupa-rupanya tutup 6 petang sbb kak Mas nak cepat umum pemenang. Hurmmm. Kihah dah siapdah buat list 10 perkara Pelik dan Comel. Tapi, takpayahlah share kat korang. Buruk gilos tulisan Kihah. Hahaha!


EH. Eh. Eh. Comel jekan kucing dalam cawan tu. WUWUWUW. Geram! >.< Korang nak tahu tak perkara pelik kihah apa? Tekan Sini. hahaha

10 Perkara Pelik
  • Suka buat homework last minit dan time tengah mengantuk
  • Tidak suka makan sayur sangat.
  • Kihah akan asingkan sayur-sayuran yang ada di dalam Makanan/
  • Sebelum tidur, mesti ambil kamera dan tengok semula gambar-gambar tahun lepas and all picture yang ada di dalam kamera
  • Suka makan buah oren. Tak kira manis, masam or tak rasa apa-apa. Everyday mesti makan.
  • Suka tengok cerita Spongbob. Eh. perasan tak sidebar penuh dengan gambar spongbob n geng?
  • Lebih suka cerita masalah sendiri kat kawan daripada keluarga. LOL
  • Suka panggil orang. Nthen bila orang tu tanya kenapa, Kihah kata tak ada apa-apa.
  • Suka ketawa didalam kelas, jerit dalam kelas seperti orang gila. Lol
  • Akan rasa mengantuk bila waktu matapelajaran Bahasa Melayu. Hikhik
  • Lepas waktu persekolahan, akan pergi stesyen Minyak dan lepak di gerai Ais Sagat Kacang dengan kawan. EH. Ais Kacang dia 50 sen je tau!
Eh. Eh. Cukup sepuluh tak? Alamakk. Terlebih satulah. Tak pekan kak Mas? Haha. Sekarang ni Kihah nak share kat korang perkara comel pulak. COMEL KE? :O

10 Perkara Comel
  • Suka tengok orang naik basikal fixie. Dalam hati kata Jeles :(
  • Suka tengok orang yang ada Blackberry. Comel je orang yang tangkap gambar guna DSLR. Huhu
  • Orang Kihah kembar Fouziah Gous. LOLOL. HAHAHA
  • Kihah tak comel time kecik :P Haha.
  • Suka menyanyi tak kira masa dan tempat.
  • Saya blogger yang peramah sikit. Hahaha. Kan? 
  • Tiap Tiap hari before tidur mesti berangan macam macam. Jadi anak puteri lah, jadi milik sidia lah. EH.
  • Suka pakai shawl/selendang. 
  • Kalau orang yang tidak dikenali call, Kihah answer, mesti kihah akan senyap. Dengar suara sapa dihujung talian sana.m
  • Suka makan Maggi 2 minit. Sedap woo! Comelkan?
 Okay. Kihah Tahu tak comel. Kahkah. Pasal kembar tu bukan kihah perasan sendiri or what ever. Sir kihah masa kat tuition yang tell kihah. "Muka Faqihah Macam pelakon Fouziah Gous la" And Baru-baru ni ada orang tweet.





Eh. Kihah tak marah pun. suka lagi adalah. LOL.Hahaha. So, korang nak tengok gambar kihah time kecik?


Okay. Smile! Yang ada nama di badan tu abang kihah. Yang perempuan tu sepupu. Hekhek. So, semua sponser kihah dah follow, like. Tak percaya?











Okaylah. Tujekot. Kihah harap kak Mas accept entry ni :'D Ohya Kihah update entry ni sambil makan Maggi 2 minit. Sedap!

Bye, Assalamualaikum :*
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

3 comments:

  1. “ Pelik VS comel “

    Gud luck dear ♥

    ReplyDelete
  2. Tahniah ! Awk dapat tempat ke-4 tauu !! ^^

    ReplyDelete
  3. sy pn ska ngantok time clas BM. kepelikan kta same

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita