28 November 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Tamat 8 Disember 2012

Sudah lama tak join segmen-segmen ni. Huhu. Kali ni faqihah nak join segmen daripda seorang blogger otai, Mia Liana.. Kak Mia dah lama dah la berblogging ni. Masih ingat lagi masa 1st time jumpa blog kak Mia time faqihah join DiGi WWWOW Awards 2012.

Kak Mia ni dia peramah sangat.. Selalu reply comments di blog dia.. Dia juga selalu blog walking. Kalau faqihah blogwalking blog-blog lain, selalu juga jumpa blog kak mia kat shoutbox. Hehe

Blog kak Mia banyak share tentang kehidupan seharian, Tips-tips berblogging, Tazkirah, kesihatan dan banyak lagi. Rasanya paling femes tentang Tips-tips berblogging. Kalau korang nak baca, boleh tekan sini. Kak Mia pun selalu juga dapat awards tau! huhu. Jelez saya. hehe

Oh.. Jumlah Follower faqihah sekarang 8872.. Tak ada la sebanyak Ben Ashaari ke LyysaSecret tu.. Maklumlah.. Faqihah baru darjah 6. Huhu


Sebenarnya saya tak reti nak buat tagline. Hahahaha. Assalamualaikum :)






author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

43 comments:

  1. Go qihah go!!!kak sokong qihah smbil tolak2 qihah smpai brjya!

    ReplyDelete
  2. @szar amboi.. bersemangatnya akak.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidup kna smangat!!!hehe

      Delete
    2. qihah plan check in sek mna next year???

      Delete
  3. tq for liking my blog,, really proud with it,, hehe,, like your blog too :)

    ReplyDelete
  4. tq atas kunjungan ke blog bad stortyteller..

    senang2 dtg ler lgi hihihi
    ^_^

    ReplyDelete
  5. @szar Tak tahu lagi akak.. tengok mana dapat:)

    ReplyDelete
  6. Balas Kunjungan dr segmen yg sama..

    ReplyDelete
  7. Alahai...mcm anak okje ni....he..he.. Singgah balas sini dr segment yg sama!

    ReplyDelete
  8. kunjungan balas..cantiknya blog...

    ReplyDelete
  9. salam dik..akk datang membalas knjungan disini dan follow.. :)

    *8888..waaaaaa, akk suka no.8..*

    ReplyDelete
  10. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini :)

    http://www.munviolettaxious.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. singgah membalas kunjungan....wow hebat blog ni...

    ReplyDelete
  13. comel blog..membalas kunjungan dan follow..thanks ya~~~

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum,
    Slm singgah dr segmen yg sama.. Syah dh follow dh..mmmm, tq


    Nti klu sudi, jom join segmen syah yer.
    Hadiah menarik.. :-) (Tengok sini).

    ReplyDelete
  15. terima kasih ya sudi join segmen kak mia. dah check dan entri penyertaan lengkap... ;)

    ReplyDelete
  16. BW here! Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html

    ReplyDelete
  17. BW here! Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html

    ReplyDelete
  18. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. Salam Qihah , Kak azwa datang dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. Salam Qihah , Kak azwa datang dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  23. Salam.. Emmymazli datang dari segmen yang sama dan menjengah kawan yang bertandang dari tempat kita... ^_^ TQ. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D
    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  25. dri segmen yg sma :)

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  26. Follow sini (!)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. singgah dari segmen yg sama. jemput singgah &follow juga ye.:)

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  28. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  29. Singgah dari segmen sama.
    Follow sini.. #8981

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  30. salam..sy dtg singgah bw..dri segmen sme..slm knal..ad mse free jom la jenguk blog sy..hikhik http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thankz(^_^)

    ReplyDelete
  31. singgah sini dari segmen sama... wah, chumel header.

    salam kenal =)

    ReplyDelete
  32. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  33. dari segmen yg sama :)
    jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  34. salam kenal,
    maaf terlambat BW & follow...

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita