6 November 2012

Result UPSR ditunda


ุงู„ุณّู„ุง ู… ุนู„ูŠฺฉู… ูˆุฑุญู…ุฉุงู„ู„ู‡ ูˆุจุฑฺฉุฉ | Salam Sejahtera :)

Mungkin ramai yang dah tahu akan hal ni rasanya..  Majlis Pengumuman Analisis Keputusan UPSR 2012 akan diadakan pada hari Isnin, 12 Nov 2012. So rasanya ada sesetengah sekolah yg buat 21hb kan? :)


Ditunda sebab ada dengar juga orang kata bahawa ada kes soalan bocor di cameron kot.. rasanyalah
P/S: Tahun ni je Keputusan UPSR buuat tim school holiday. Aiseyman... Kacau mood nak gi holiday. haha
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

13 comments:

  1. Kihah bukan ke 21/11 ? Haha, kacau je orang nak pergi cuti -,-

    ReplyDelete
  2. Good Luck! Just found you here and of course follow you too..

    ReplyDelete
  3. lorrr tunda ka...dah excited nk tau anak sedara dapat berapa A...

    Semak Keputusan UPSR Online Dan SMS

    ReplyDelete
  4. Betul! kacau line je orang nak cuti TT.. Tapi, boleh 'rileks2' sikit :pp.. btw, kihah. 19 nov lah. bukan 12. hehe~~ :-)

    ReplyDelete
  5. Ha'ah, sekolah saya buat 21hb. :) Jadi rasa macam hilang pula mood bercuti sebelum keluar result.

    ReplyDelete
  6. Wahhh!! Mesti AKak Nevours Kan?
    Good Luck , n .. Mesti Dapat 5A Punya!!! Haha . :)

    ReplyDelete
  7. gudluck ! ahaha ..~ insyaALLAH 5A .. amin .. =) ~ tiap2 tahun ad kes soalan bocor.. huhu

    ReplyDelete
  8. Sabar jelah dear. Biase la tue. Gudluck dear[!]

    ReplyDelete
  9. Bukan cameron jelah, banyak lagi. Sekolah saya kena tuduh. sobsob..

    ReplyDelete
  10. huhuhu.. Punyalah berdebar-debar pada hari khamis nanti. Tgk2 ditunda XD hehehehe

    ReplyDelete
  11. kesian adik kite kalo camni . huhuh

    ReplyDelete
  12. Hahah sabar sajalah.. Good luck adik-adik semua ^_^

    ReplyDelete
  13. all the best kihah.
    Mesti dapat 5A kan kihah :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita