Freebies : Doodles Muslimah Comel, Own Made

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Salam Sejahtera


Sebenarnya doodle ni dah lama dah siap. Sengaja simpan, perap doodle ni dalam folder sampai boleh buat pekasam buka puasa dah! hahaha. Buat kat Paint Tool Sai. Sapa nak ambil, ambilah :) Kalau rajin boleh komen sekali :p

DOODLES SEBELUM INI

Sebelum itu, tengok entry INI dan tekan SINI dulu. hehe

Kalau nak doodles ni :
 Tekan gambar > Right Click > Save Image As








So.. Okay tak doodle kali ini? Cer komen bagi pendapat. Sangatlah dialu-alukan. Hehehe..  Spread Loves <3



Gempak Giveaway Hari Raya by Amercorner.Com

- Samsung Galaxy SIII, hanya RM999.. Macam mana nak dapat? Cepat Tekan SINI!!
- Alamilah dunia penuh keajaiban di Hong Kong Disneyland! Dapatkan Tiket SEKARANG!

Comments

  1. comellah doodle faqihah! Kiut miut

    ReplyDelete
  2. comel sangat :) nak satu yer :p

    ReplyDelete
  3. wahh,comelnya! nk ambil satu^^

    ReplyDelete
  4. semua chomel-chomel... fiqah ambil semua boleh..nak buat koleksi dalam pendrive..hehe.. (:

    ReplyDelete
  5. Semua comel2. Upsr thun ni, belajar rajin2 ye dik..

    ReplyDelete
  6. Comel, comel, comel.

    ReplyDelete
  7. saya ambil satu yerk.. thanks a lot

    ReplyDelete
  8. Comel comel comel ! Amik satu tau :D

    ReplyDelete
  9. Qihah... mirah ambik satu okey?

    ReplyDelete
  10. Comel lah .. Nak ambil satu tau , Yang

    ReplyDelete
  11. awak... kite amek doodle ni tau.. untuk wat blog tugasan..
    senag2 jemput jenguk ea..

    http://cikgumultimediapk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. comel sangat :) saya ambik satu ye

    ReplyDelete
  13. Salam dik..kak amik satu doodle ni yer..tq..
    ~halimatun~

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum,
    Comel doodle nie... Ambik satu yee .. Syukran <3

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum, comel+cantik sangat doodlenyaa. Izinkan ambil 2 yee hehe terima kasih :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016

PT3 Sejarah : Faktor-faktor Perjanjian Persekutuan 1895 dan kesan-kesannya.