Freebies : Doodle Muslimah

ุงู„ุณّู„ุง ู… ุนู„ูŠฺฉู… ูˆุฑุญู…ุฉุงู„ู„ู‡ ูˆุจุฑฺฉุฉ | Salam Sejahtera :)


Selamat Berpuasa buat muslim-muslimah sekalian :) Hari ni kihah nak buat freebies doodle muslimah. OWN MADE okay. hehehe. Kihah buat ni kelmarin. Bosan sangat sebab broadband abang guna dan internet kat rumah tak boleh guna. Ini semua gara-gara manusia cetek ilmu. Mencuri je kerja. Kesian kat orang lain.. So, kihah buka lah PAINT TOOL SAI. dan mula melukis..

Ni online guna broadband akak pagi-pagi ni.. hehe. Selamatlah KAKAK kihah balik.. kehkehkeh boleh guna nak update blog. hehe




Click image, Right click and save! :) Korang bolehlah guna doodle ni letak kat header ke apa ke. So, macam mana? Okay tak doodle kali ni? Sapa yang nak guna doodle ni? cer komen :D Enjoyy!


- VOTE FOR ME PLEASEhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=408207415887953&set=a.406737232701638.88772.248684711840225&type=3&permPage=1

Comments

  1. Se je nak cakap .. Kihah kene haty2 colour doodle tu .. :D
    Tingkatkan Prestasi ::

    ReplyDelete
  2. Comelnya ~ Kita ambik satu ye :)

    ReplyDelete
  3. cantik la faqihah .. akak ambik satu ye :)

    ReplyDelete
  4. comel lah DOODLE tu :) nak 1 boleh takk?

    ReplyDelete
  5. Comel doodle tuh.. :)
    hurmm faqihah bule tlong akak x? cmne qihah buat banner mcamtuh? kemana cursornye pegi, mesti org katun tuh ikOt? cantik sangt! HUHU :) bule x?

    ReplyDelete
  6. aww!! comelnya! nak ambil 2 ye? buat header! comel sgt!

    ReplyDelete
  7. Comel la doodle tu. Ambil satu :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, nisa ambil satu doodles tu. Keep it up. Semua comel :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016