22 July 2012

ENTRY PENDEK TAPI PENTING






Assalamualaikum, Salam Sejahtera :)

Di sini kihah nak bagitau yang Faqihah tak online pada minggu ini iaitu dari 23 Julai sehingga 26 Julai 2012. Insyallah.

Ini kerana, Faqihah akan menghadapi Peperiksaan Percubaan UPSR peringkat Negeri. Walaupun percubaan, Ianya amat PENTING ok.


Sehubungan dengan itu, Faqihah memohon maaf kalau ada isi-isi blog ini yang mengguris hati korang ataupun tindakan Faqihah okay.

Doakan Faqihah juga tau agar berjaya memperoleh keputusan yang TERBAIK. Salam Ramadhan dan selamat menunaikan ibadah puasa!! Good Luck juga kepada yang lain :D

p/s 1 : Macam karangan BM pulak entry kali ini. Apa-apaa pun, Wish me Luck! :)
p/s 2 : esok dah start exam. Moga dapat straight A+
p/s 3 : Saya akan rindukan Twitter terutamanya trends tu.
p/s 4 : Saya tak tahu kenapa bila update je entry, mesti jadi double kat dashboard :'(
p/s 5 : Sebenarnya, tak penting pun ok..
p/s 6 : Ps tu apa? Play Station? Pendidikan Seni? PasSword? Lol Lol Lol
p/s 7 : Banyaknya ps kau ni kihah..
p/s 8 :  ................................................
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

20 comments:

  1. Kihah, samelaa kita. Saya pun ade peperiksaan tapi 24.7.2012 laa. Peringkat johor. WUHU takutnyaa, doakankan kita gak key? ;*

    ReplyDelete
  2. good luck dik :)
    do da best.. 5A okee :)

    ReplyDelete
  3. Akak doakan dapat limaa A+,jangan jadi macam akak percubaan UPSR lima A,UPSR betul empat A je,time tu la nages..

    ReplyDelete
  4. doakan saye ye qihah... saye pon akan perikse for n.PAHANG.. :) all the best for you

    ReplyDelete
  5. Good luck kihah, InsyaAllah boleh :)

    ReplyDelete
  6. All the best.. semoga Allah mempermudahkan Urusan kamu ! :)

    ReplyDelete
  7. usaha + doa + tawakal !
    all the best k :)

    ReplyDelete
  8. Good Luck kihah! Semoga berjaya..Aien yakin kihah boleh punye..All the best

    ReplyDelete
  9. Baru Darjah Enam? Woooo muka matangnya!!! Goodluck :')

    ReplyDelete
  10. All the best adik . Buat yang terbaik . Goodluck ! :)

    ReplyDelete
  11. Lahh, kihah ni baru darjah 6 ke? Muka macam matured lah. Btw, good luck ye dik. Do your best! :)

    ReplyDelete
  12. Baru jumpa blog ni. Wee! Umur sama lah. Kihah dapat brape A?

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita