27 July 2012

Tempahan Mengedit Blog vs Edit Blog Percuma?


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Salam Sejahtera :)


Alhamdulillah. Hari ni hari ke-tujuh berpuasa. Hari ni juga hari Jumaat pertama dalam bulan Ramadhan.. So far setakat ni puasa korang macam mana? Okay tak?

Sejak kebelakangan ni ramai yang tanya kihah "Amik tempahan edit blog tak?" "Edit blog saya boleh? Saya bayar" dan sewaktu dengannya...

Hmm. Kihah sebenarnya tak ambil apa-apa tempahan blog. "Eh. kenapa ada blog yang you edit?" Sebenarnya, kihah edit suka-suka. tu pun sebab mungkin dia agak rapat dengan kihah kot. Tak pun, time dia tanya tu mood kihah baik. Kihah tolonglah.

Lagipun, kalau amik tempahan ni, kihah tak tahu nak suruh diorang bayar dengan cara macam mana. Kalau topup, kihah tak mesej sangat dengan orang. Kalau bank in, kihah tak tahu number account bank. hahaha. Tapi, kalau kihah edit blog jenis blogshop atau yang jual barang-barang ni, selalunya diorang akan bagilah kat kihah gift/hadiah berupa barang yang diorang jual.


Gambar hiasan entry :p Terima Kasih encik gugel

So, nak ganti dengan tu, Insyallah lepas ni kihah akan adakan entry khas untuk edit blog percuma. Sapa yang komen terpantas, dialah yang kihah amik untuk edit blog dia. Tapi, tengok juga blog dia ok ke tak. hehe

Bila? Oh. Tak tahu lagi. kalau nak buat weekend, laptop abang guna. Maklumlah. dah boleh balik rumah. Kihah pun tak tahu bila. Just ikut suka hati kihah nak update bila. :)

- GIVEAWAY : 2 LENS-LOMO, Kamera LOMO dan buku Lawak Kampus!
- Jom shopping baju Raya preloved dari Lisa Surihani & selebriti lain di sini!
- Video review produk kecantikan yang best dari Malaysia! :)

Hmm. Just need your pendapat. Spread your 'KOMEN'.
Bye, Assalamualaikum :)
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

19 comments:

  1. Salam , okay je kalau kihah buat mcm tu . Akak suka . Boleh suruh adik cantikkan blog akak :)

    ReplyDelete
  2. Siapa cepat dia dapat lah ni? Wah! Hah, yang lain. Apalagi? Sentiasalah tunggu update daripada kihah, kalau nak blog anda diedit. :D

    ReplyDelete
  3. wawhhh..kihah mmg baik aty kalo nk edit free :)
    tp xpe..tlg org xslh pon..tp kalo nk amek sbgai tmphan pon xslh juga :)

    so akak rasa, depend dkt demand org tu lah..kalo demand mcm2 kihah gtaw la yang kihah ade buat service edit blog tp kalo kihah mmg btol3 ikhlas dan xnk amek uph.. free kan aje ehhehe :)

    ReplyDelete
  4. yeahh ! bgos nye kihah ~ =)
    sudi lah lawat cikmisi review blog cikmisi~ hehe

    http://keyrajoongki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. nak...nak :) sb blog akak x comel :(

    ReplyDelete
  6. saya nakkkkkkk . nak nak nak #muka nanges + muka kesiann :'< nakkk

    ReplyDelete
  7. saya naakkkk nakk nakkkkk #muka nanges + muka kesiann :'< nakkk nakkk

    ReplyDelete
  8. boleh je kalau faqihah nak buatkan blog orang. Kalau kena bayar untung, kalau tak payah bayar, ramai mintak untuk edit. Haha, :)

    ReplyDelete
  9. Qihah buat jelah . hihih ... Btw , thanks sebab tolong akak :D

    ReplyDelete
  10. okey jugak tu kihaha. dapat tambhkan pahala di bulan ramadhan. kalau ada rezeki ,saya pon teringin

    ReplyDelete
  11. masihkah ada peluang utk sy???
    uishh lamanya punya entri baru nak komen :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita