27 Apr 2012

Segmen : BEN ASHAARI DAN BLOG AKU !

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة




Check blogger update tadi. Terjumpa entry terbaharu abang ben. Cepat-cepat join. Hehehe. KLIK SINI kalau nak join Klik gambar kat atas ni pun boleh. Before 3pm, 27.4.12 (today).

Simple, Tutorial, Freebies, Islamic and Personal :)

Tu adalah perkataan untuk describe blog kihah :) Ohya. Done vote AbangBen. Mohon korang Vote kihah untuk hari ni pula. Kalau korang rasa ciri2 di atas ada pada blog kihah, Vote Kihah untuk Kategori Top Online Over - Archieve Under 15 di SINI. THANKS!

Thats all. bye and assalamualaikum


15 comments:

  1. hai pka pon join segmen abg ben.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    tq :)

    ReplyDelete
  2. as salam faqihah...

    singgah sini dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  3. Join jugak segmen ni...
    Hehheeheh... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yg sama... :)

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

    ReplyDelete
  6. yuhuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  7. yuhuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum
    singgah sini dari segmen yang sama =)
    follow sini jugak =)
    jom datang blog saya pulak ye =)

    jemput baca entry yang ni..ada info berguna untuk dikongsi buat semua =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

    ReplyDelete
  9. saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
    happy blogging yea ..

    ReplyDelete
  10. best! COme here and follow :)

    ReplyDelete
  11. Dtg sini melawat awak. hehe lambat kan saya ? ;) jom g blog saya..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita