27 April 2012

Segmen : BEN ASHAARI DAN BLOG AKU !


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة




Check blogger update tadi. Terjumpa entry terbaharu abang ben. Cepat-cepat join. Hehehe. KLIK SINI kalau nak join Klik gambar kat atas ni pun boleh. Before 3pm, 27.4.12 (today).

Simple, Tutorial, Freebies, Islamic and Personal :)

Tu adalah perkataan untuk describe blog kihah :) Ohya. Done vote AbangBen. Mohon korang Vote kihah untuk hari ni pula. Kalau korang rasa ciri2 di atas ada pada blog kihah, Vote Kihah untuk Kategori Top Online Over - Archieve Under 15 di SINI. THANKS!

Thats all. bye and assalamualaikum


author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

15 comments:

  1. hai pka pon join segmen abg ben.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    tq :)

    ReplyDelete
  2. as salam faqihah...

    singgah sini dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  3. Join jugak segmen ni...
    Hehheeheh... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yg sama... :)

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

    ReplyDelete
  6. yuhuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  7. yuhuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum
    singgah sini dari segmen yang sama =)
    follow sini jugak =)
    jom datang blog saya pulak ye =)

    jemput baca entry yang ni..ada info berguna untuk dikongsi buat semua =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

    ReplyDelete
  9. saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
    happy blogging yea ..

    ReplyDelete
  10. Dtg sini melawat awak. hehe lambat kan saya ? ;) jom g blog saya..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita