Friday, 27 April 2012

Segmen : BEN ASHAARI DAN BLOG AKU !

Author : Faqihah Husni Time : 11:05 am Comments : 15
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة




Check blogger update tadi. Terjumpa entry terbaharu abang ben. Cepat-cepat join. Hehehe. KLIK SINI kalau nak join Klik gambar kat atas ni pun boleh. Before 3pm, 27.4.12 (today).

Simple, Tutorial, Freebies, Islamic and Personal :)

Tu adalah perkataan untuk describe blog kihah :) Ohya. Done vote AbangBen. Mohon korang Vote kihah untuk hari ni pula. Kalau korang rasa ciri2 di atas ada pada blog kihah, Vote Kihah untuk Kategori Top Online Over - Archieve Under 15 di SINI. THANKS!

Thats all. bye and assalamualaikum


15 comments:

Pka Rahim said...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

Rahmah Ram Ram said...

as salam faqihah...

singgah sini dari segmen yang sama...

salykin sobry said...

join jugak =)

Cik Kay Jue said...

ckj dtg melawat.. :)

AyueJean said...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Masz Sidek said...

singgah dr segmen yg sama... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Jay said...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

FL blogh0use said...

yuhuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

FL blogh0use said...

yuhuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

Aziela said...

Singgah sini juga....

Mk Syahir said...

Assalamualaikum
singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna untuk dikongsi buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

Ini Kisah Tia said...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

Eny Yusnizar said...

best! COme here and follow :)

keli menari said...

wahh banyaknye same..hehe

Diera Tekikushika said...

Dtg sini melawat awak. hehe lambat kan saya ? ;) jom g blog saya..