Result.



Assalamualaikum dan Hai.

Ni adalah rupa blog baru saya. Jangan tekan close tab pula bila anda ingat ni bukan blog Faqihah Husni. Ahaks!

Kali ni, blog aku di-inspiredkan oleh kak Ziera. Blog dia super duper cantik k. Hehehe. Mintak maaflah. blog ni tak 100% siap lagi. Credit section je tak bubuh lagi.


Tadaa! Tu result exam baru-baru ni. Hahaha. BM tu. Ish. memalukan --' Hahahaha. So far, Alhamdulilllah :) Thanks all for support me. #bajet.


Ni pulak result UPKK (KAFA) yang kihah jawab last year. result keluar tahun ni. terkejut beruk ok. Teruk kan? iKnow. hahaha. Alhamdulillah \\^.^//

FOLLOW ME ON TWITTER.
LIKE MY FANPAGE
HITZ.FM tu apa?

Dah ah. Malas nak taip.  bye dan Assalamualaikum.

Comments

  1. hebat! tahniah dik. keep it up ;)

    ReplyDelete
  2. Tahniah <3
    By the way , cantik blog ^^

    ReplyDelete
  3. cantek result. tahniah ye. :D

    ReplyDelete
  4. Congrats Kihah . Keep it up . :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ^_^

    Cak! Senyum selalu ('',)

    ReplyDelete
  6. Hebat ! tahniah qihah. dpatkn results lagi bagos mse upsr nnti :)

    ReplyDelete
  7. la apa yg teruknya . ok sgt la tu ;D bersyukur ye apa yg dpt tu ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah kihah, jealouslah awak pandai maths ngan sains. teruskan usaha hingga berjaya ^^

    ReplyDelete
  9. woots! congcrats dik. nice result. kekalkan yeaa ~ ! nice bLog btw.

    ReplyDelete
  10. @Cik Adiebeh. Taklah :) Sekolah biasa je.. Thanks akak!

    ReplyDelete
  11. @::..With Love..::Hahahaha. thanks! Amboiii. main cak cak pulakk :D

    ReplyDelete
  12. @Mariatul Hahahahaha. Awak belajar lah bersungguh-sungguh k. Insyallah, kalau ada rezeki allah bagi, mesti awak dapat A juga untuk sciene and maths k :) Thank You Mariatul :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016

Tutorial: Letak gambar di sidebar