4 April 2012

Result.




Assalamualaikum dan Hai.

Ni adalah rupa blog baru saya. Jangan tekan close tab pula bila anda ingat ni bukan blog Faqihah Husni. Ahaks!

Kali ni, blog aku di-inspiredkan oleh kak Ziera. Blog dia super duper cantik k. Hehehe. Mintak maaflah. blog ni tak 100% siap lagi. Credit section je tak bubuh lagi.


Tadaa! Tu result exam baru-baru ni. Hahaha. BM tu. Ish. memalukan --' Hahahaha. So far, Alhamdulilllah :) Thanks all for support me. #bajet.


Ni pulak result UPKK (KAFA) yang kihah jawab last year. result keluar tahun ni. terkejut beruk ok. Teruk kan? iKnow. hahaha. Alhamdulillah \\^.^//

FOLLOW ME ON TWITTER.
LIKE MY FANPAGE
HITZ.FM tu apa?

Dah ah. Malas nak taip.  bye dan Assalamualaikum.
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

29 comments:

  1. hebat! tahniah dik. keep it up ;)

    ReplyDelete
  2. Tahniah <3
    By the way , cantik blog ^^

    ReplyDelete
  3. cantek result. tahniah ye. :D

    ReplyDelete
  4. Congrats Kihah . Keep it up . :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ^_^

    Cak! Senyum selalu ('',)

    ReplyDelete
  6. Hebat ! tahniah qihah. dpatkn results lagi bagos mse upsr nnti :)

    ReplyDelete
  7. la apa yg teruknya . ok sgt la tu ;D bersyukur ye apa yg dpt tu ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah kihah, jealouslah awak pandai maths ngan sains. teruskan usaha hingga berjaya ^^

    ReplyDelete
  9. woots! congcrats dik. nice result. kekalkan yeaa ~ ! nice bLog btw.

    ReplyDelete
  10. @Cik Adiebeh. Taklah :) Sekolah biasa je.. Thanks akak!

    ReplyDelete
  11. @::..With Love..::Hahahaha. thanks! Amboiii. main cak cak pulakk :D

    ReplyDelete
  12. @Mariatul Hahahahaha. Awak belajar lah bersungguh-sungguh k. Insyallah, kalau ada rezeki allah bagi, mesti awak dapat A juga untuk sciene and maths k :) Thank You Mariatul :D

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita