7 April 2012

Giveaway Blog Saya Omei-Omei


Assalamualaikum dan Hi!

Kihah check dashboard tadi dan ternampak Kak una update entry terbarunya TEKAN SINI. So, akibat Kihah teruja sangat tengok hadiah dia, Kihah pun nak join lah! Jom cekidouutt!


Syarat - syarat Giveaway :
 Pastykan anda mempunyai blog dan di harap kan dapat follow blog UNA untuk mengetahui informasi terkini selama giveaway ini berlangsung.
 Minta jasa baik tolong click iklan churpchurp & nuffnang una ya? sila ikhlas kan haty, kalau tak ikhlas tak pe jangan click ^^
 Membuat satu entry dengan hanya menepek kan Banner giveaway di atas & link kan terus ke blog una .
 Giveaway bermula pada 7/4/2012 sehingga 7/5/2012 - mengambil masa sebulan ^^
 Pastykan anda mempunyai facebook atau email untuk memudahkan penghantaran hadiah
 Sertakan ciri-ciri Felt craft idaman anda & colour yang anda berminat untuk buat keychain button tuh .
 Dah selesai mengikuti segala syarat ? sila lah publish kan comment anda di entry una nie . hehe :D
    Semua syarat dah Dipatuhi dan Kihah sekarang ni nak tunggu benda ni je sampai kat rumah Kihah :p


    Hadiah Giveaway :
     10x Keychain button kepada 10 pemenang bertuah .
     10x Felt Craft kepada 10 pemenang bertuah .

    Cara Pemilihan pemenang :
    Pemenang tidak akan di pilih melalui proses random.org sebab pihak owner rasa mcm tak best! Una akan buat satu box dan tulis di atas sehelai kertas nombor bertuah. Nombor bertuah akan refer pada peserta ke berapa yang join giveaway ini.

    Ohya. Kak Una suruh sertakan sekali kan ciri-ciri yang Kihah nak kan? Kihah tak nak yang susah susah. Nak yang simple je. Warna Pink dan ada nama Faqihah Husni dan Kak Una (sempena peringatan) Hehehe.
    P/S : Selalunya orang yang join awal-awal tak menang. alahai. Harap-harap kite Menang. Lol
    Doakan Kihah menang kay! kihah tak pernah ada felt craft okay. Sedih tau :'( Hahaha. Bye n Assalamualaikum! :D
    author image

    FAQIHAH HUSNI

    Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

    6 comments:

    1. Semoga Berjaya , wish you luck , wish me luck too ;))

      ReplyDelete
    2. atoto , sweet yang last tuh sekali ^^
      insyallah kalau bertuah nama kite berdua pasty ade di felt craft tuh ^^
      Thank sebab join & Good Luck !

      ReplyDelete
    3. @Yana_Nana21 Hahaha. Good luck, yana! Terima Kasih sebab komen entri ini ya! :)

      ReplyDelete
    4. @hanihafidah Terima Kasih sebab komen entri ini ya! :) Thank youuu

      ReplyDelete
    5. @Bott bott Chomel Hahahahahahaha. Aminn! Thanks sebab baca dan sudi komen entri ini ya! :)

      ReplyDelete

    Budi Bahasa Budaya Kita