24 April 2012

Adakah orang nak...


Assalamualaikum dan Hai!

Terlebh dahulu Kihah nak minta maaf sangat sebab jarang update blog lately ni. Hmm. Blog pun dah berubah beberapa hari yang lalu tapi tak update pulak. hahahaha. sekarang ni baru tahu nak update.

Sengaja nak tempek kat sini.
Before sambung ayat entry tu, kihah nak introduce sikitlah about new blog design ni. Hmm. Blog ni 100% Kihah buat sendiri. I mean, reedit template Minima. Semua benda yang ada kat blog kihah ni Kihah buat sendiri tanpa pertolongan mana-mana pihak.

Hanya Allah sahaja yang membantu. Termasuk mention sebelah tu, Kihah ubah kod sendiri. Susah woo. Sekali buat memanglah tak jadi. pastu try-try-try dan try, alhamdulillah dah jadi :)

Okay. Let us continue the ayat kat atas tu.. Sebenar-benarnya, Kihah nak join DiGi WWWOW. So, Kihah terifikir-fikir jugalah. Adakah orang nak undi blog Kihah yang buruk ni? Hmm

HOW TO VOTE??

1. Tekan Banner ni.

2. Dah? Tekan Button Vote.


3. Login guna account yang korang ada.


4. Lepas tu, bila korang pilih korang log in ok?

TWITTER

Tekan je Log In with Facebook
ATAU..
FACEBOOK.
5. Lepas tu, Tekan semula butang ni.



6. Tekan OK.




7. Scroll atas sikit, Tulis macam ni dan tekan SHARE!


8. Siap!

Okay, nombor 7 tu sebenarnya tak wajib pun. Saje je nak letak. Tapi, Kalau rajin, minta SHARE lah :) Doakan kihah Menang ok! Anda boleh vote dari 24-4.2012 - 13-5.2012 SETIAP HARI! Mudah kan?

Thats all. Harap adalah orang nak tolong :3 Bye dan Assalamualaikum!
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

4 comments:

Budi Bahasa Budaya Kita