Home Tuto Free

13 Apr 2012

Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin

TEKAN UNTUK JOIN!

Assalamualaikum dan Hi semua!

Kihah nak join giveaway by kak Miraa Husin. Rasanya dia pernh panggil kihah untuk join GA dia. Tapi, tak sempat nak buat post n_n sorry. hahaha. Ni dah sempat ni, kihah nak join la :D

  1. Follow and blog miraa *untuk perkembangan GA
  2. WAJIB LIKE GAMBAR NI dan page tu *tiket mendapat LOMO
  3. Share gambar tu *spye lagi ramai yg like 
  4. Buat entri bertajuk "Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin" beserta dgn banner yg dilinkkan terus ke entri ini *top ref-feral  akn mndapat LOMO
  5. Tinggalkan link penyertaan ke ruangan komen di entri ini
  6. WAJIB LIKE SEMUA SPONSER!
  7. pemenang lain akan d tentukan melalui random org . so makin ramai join makin bagus . haha . miraa menang , anda pun menang jugak :)
Ohya. Ni bukti that I've follow the terms. 









Yang masih terpapar button like tu, ekceli dah like. Pastu, error. he


Sebenarnyakan, kak Miwaa tak suruh screen capture pun. So, nak tahu HADIAH tak? TEKAN SINI! Tarikh tamat 30 APRIL 2012 pada pukul 11.59PM! So, ada masa lagi. JOMLAH JOINN!

Kihah sebenarnya nak LOMO tu. Hmm. Kihah nak sangat. Ya. Nak sangat. Dah bertahun tahun menyimpan hasrat tu. Kalau kat Kedah ni, benda tu susah nak cari dan tak pernah jumpa pun :-( Nak beli online parents tak kasik :'( Huaa! TEKAN.

Sedih tahu tak. hmm.. Bye dan A

4 comments:

Umie Artoqiemie said...

goodluck =D

Miraa Hussin said...

good luck . nais entry haha :D

Nurul Khaleeda said...

gud luck faqihah :))

Hanis Aliya said...

Semoga Kihah menang ye :)