10 March 2011

Tutorial : Energy Saving Mode


Hari ni nak share dengan korang . Macam mana nak buat Energy Saving Mode di blog . Just follow steps below ok Clap

 Dashboard > Design > Edit html
 Tekan Ctlr + F dan cari kod :
</head>
 Kemudian , tekan ctrl + C untuk copy kod di bawah :
<!-- save your energy -->

<script language='javascript' src='http://nikbir09.ws/scriptforenergy.js' type='text/javascript'/>

<!-- save your energy end -->
 Paste kod yang telah di copy di ATAS code </head>
5 Save dan selesai !



Selamat mencuba! 
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

9 comments:

  1. sis ... saya tak berapa faham lah ..

    ReplyDelete
  2. Hi faqihah :) code nie boleh untuk classic template skali ke ?

    ReplyDelete
  3. kihah saya tak berapa nak paham lhaa . explain lagi sekali boleh tak ?

    ReplyDelete
  4. kihahhhhhhhh ! saya tak paham lhaa , please explain lagi sekali boleh tak ?

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita