Tutorial : Energy Saving Mode

Hari ni nak share dengan korang . Macam mana nak buat Energy Saving Mode di blog . Just follow steps below ok Clap

 Dashboard > Design > Edit html
 Tekan Ctlr + F dan cari kod :
</head>
 Kemudian , tekan ctrl + C untuk copy kod di bawah :
<!-- save your energy -->

<script language='javascript' src='http://nikbir09.ws/scriptforenergy.js' type='text/javascript'/>

<!-- save your energy end -->
 Paste kod yang telah di copy di ATAS code </head>
5 Save dan selesai !



Selamat mencuba! 

Comments

  1. sis ... saya tak berapa faham lah ..

    ReplyDelete
  2. Hi faqihah :) code nie boleh untuk classic template skali ke ?

    ReplyDelete
  3. kihah saya tak berapa nak paham lhaa . explain lagi sekali boleh tak ?

    ReplyDelete
  4. kihahhhhhhhh ! saya tak paham lhaa , please explain lagi sekali boleh tak ?

    ReplyDelete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016

Tutorial: Letak gambar di sidebar