14 August 2012

Newwwww Looook!


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Salam Sejahtera :)



Semalam kihah bersengkang mata sampai pukul 12 tengah malam. Gara-gara nak edit blog. Heh. Walaupun tahu kata ada exam, tapi tetap nak edit blog juga.

Tema kali ni ialah kaler pink. Kenapa warna merah jambu menjadi pilihan? Kihah pun tak tahu. Mungkin kihah suka kot dengan warna ni. Kebetulan, warna baju raya kihah pun warna pink jugak. hehehe. Baju raya korang tahun ni warna apa?

Lepas tu, kihah harap sangatlahkan blog ni cepat load bagi korang. Bagi kihah blog kihah ni cepat load. Biasa-biasa je. Tapi, bagi korang tak tahu lah kan. Sebab setiap orang, dia punya kelajuan internet lain-lain :) So, korang rasa blog kihah ni lambat load ke biasa-biasa je?


Last sekali, kihah harap korang suka dengan perubahan terbaru blog kihah ni. Header kihah simple je sebab tak nak yang semak sangat. Bak kata omputeh 'crowded'. Entah betul ke tak ejaannya. Ohya. Ada tak yang nak beertanya font header kihah nama apa? boleh tanyakat ruangan komen :P :P

Faqihah si Kanak-kanak Ribena ._.

Mungkin design kali ni tersangatlah simple kan? Sebab tersangatlah simple tu yang kihah nak tanya pendapat korang okay ke tak. Takut korang bosan pulak nanti. hehh. Kalau ada apa-apa cadangan boleh kongsikan dengan kihah kat ruangan komen ini..

Assalamualaikum :)
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

20 comments:

  1. Perghh.. Cuns lha blog ni ;) tak nampak bosan pun.. Kemas, cantik, comel & juga sweet warnanya! Baju najla raya tahun ni wrna biru.. untunglahh akak ni baju warna pink tahun ni.. :p hehe. laju je load blog akak kihah ni,

    ReplyDelete
  2. Kihah . Cemana nak buat button2 kat bawah entry semua tu ?

    ReplyDelete
  3. @Yanie Andierah Oh.. Nanti kihah buatkan tutorial okay akak :) Since dah ramai yang keep asking about it. better bertindak pantas. hehehhe

    ReplyDelete
  4. @Najla Najihah Terima kasih najla. Wahh. Kaler biru! lembut jee. Hahaha. Thanks again :D

    ReplyDelete
  5. @Faqihah Husni

    btw nanti akak nk minta tlg buatkan comment box macam kihah boleh ? Btw colour baju yanie macam tigerr hehehe

    ReplyDelete
  6. cantik blog kihah :') ape nama font header kihah tu ? hehe . baju raya saya th ni warna purple :p btw , faqihah ade buat tempahan edit blog ka ?

    ReplyDelete
  7. Kihah, nak tanya, Kihah guna font apa untuk entri? Sebab simple je =)

    ReplyDelete
  8. Waww. This blog is pinky sweet, Kihah! :) and, you must to try purple, it's adorable, ehehe =D saya suka templet baru kihah ni :3

    ReplyDelete
  9. sorry sorry.. tersilap taip.

    font angelic war

    ReplyDelete
  10. Confirm blog ni cantik . macam mana buat template denim tapi macam blogskin. Macam kihah punya lahh :D

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita