Apa yang korang akan buat bila SEDIH? #BilaSayaSedih

ุงู„ุณّู„ุง ู… ุนู„ูŠฺฉู… ูˆุฑุญู…ุฉุงู„ู„ู‡ ูˆุจุฑฺฉุฉ | Salam Sejahtera :)

Lama tak Kihah update blog kan? *kononnya*

Caption : Padan Muka

unrtuk kali kedua kena twitlimit. ohya. back to the title. Setiap orang mesti ada cara yang tersendiri untuk melegakan/menghilangkan rasa sedih diorang kan? Kalau korang korang buat apa?

Korang ada twitter tak? Mesti banyak yang ada kan? Kepada yang ada twitter, jomlah gunakan hashtag #BilaSayaSedih dan tekan button tweet. Insyaallah kihah akan retweet tweet korang tu :*
Bagi yang tak ada account twitter, bolehlah komen di entry ini ye :D Assalamualaikum.


eh kejap. Padan muka tu apa? 

Comments

  1. Nurrul tak aktiv untuk twee :)

    *Perlu kita bersedih ? :) senyum...

    ReplyDelete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016

Tutorial: Letak gambar di sidebar