10 June 2012

Vector? Wuuuuu


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Salam Sejahtera


Sungguh penat hari ni! Kedah sekolah hari ni. Balik sekolah tadi terus mandi, silat buka laptop. Buku tak tengok dah! Hey Kihah! Lu UPSR tahun ni! Ingat tau!! :p Ehh. Kihah ingatlah. hahaha



Lepas buka je laptop, tak thau nak buat apa so, Kihah terbuka paint Tool SAI. Pastu, terfikir nak buat doodle or vector eh? Kihah pilih Vector. Saja. Lagipun NILAH FIRST TIME KIHAH BUAT VECTOR! Weee. Rasa macam buruk pulak. Kihah pilih sorang blogger ni. Cuba teka SIAPA DIA NI??

Masa melukis : 10 minit
Mewarna : 15 Minit
Software : Paint Tool SAI


Aikkk! Macam pernah ku kenal je muka ni! Tapi............ Siapa yaa??? :/ Nak tahu tak siapa??


Kak Lyssa Faizureen, si blogger famous yuallss! Hehehe. Rasa macam tak cari la :( Sebab line dia terlalu terangkan? Hahaha. By the way, kalau kak Lyssa tengah online sekarang ni, harap-harap dia sukalah yee :)

So, malas nak taip, nak main twitter (@FaqihahHusni pulak :) Assalamualaikum
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

24 comments:

  1. Cantik vector Kihah buat.. Seriuss sama !! :)

    ReplyDelete
  2. cantiknye vector ni >.< untung kak lyssa yang cantik and comel tuu :D

    ReplyDelete
  3. ada bakat ni... baru first time dah lawa camni :)

    ReplyDelete
  4. Wahhh . Wahhhh . Berbakat rupaanya dia buat VECTOR ekhh . akk pun sebakat diaaa. hehehe . apa-apa pun tengsss sangat tolong buatkan . kihkih . Terharuuu .

    *lap-lap airmata yang mengalir ni :) hihokkk ...

    ReplyDelete
  5. @Wan Nur Balqish Wan Isa. Hehehe. Biasa-biasa je. Terima Kasih. Insyallah kihah buat tuto okay ;)

    ReplyDelete
  6. @Nur Syakirah Hahahaha. Kak Lyssa baca ni mesti dia kembang ;p haha masehh

    ReplyDelete
  7. @keri ikhwan Hahahaha. Masehhh. Masih baru dongg. Lainlah macam abg ikhwan kan :P:)

    ReplyDelete
  8. @Lyssa Faizureen Fuyyohh! Akk pun ada bakat buat vector?!! Wahh. Nanti lukis gambar adik yee :P Hahaha. Terima Kasih sudih komen dan baca entry kosongg ni. haha :D

    ReplyDelete
  9. @Faqihah Husni dah confirm :p haha , buatkn lah sya vector jugak boleh ? >.<

    ReplyDelete
  10. Qihah.....MissAnt ske belog kihah jgk~~

    dan sbbkn tu..MissAnt tagged Qihah..hihi....

    http://missant21.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

    nak header comel mcm Qihah.....pleasee~~huhu

    ReplyDelete
  11. Wow ! lawa lah Qihah . Pandai Qihah buat ^_^

    ReplyDelete
  12. akak,boleh x akak buat tutorial macam mane nak buad doodle gune paint tool sai ? Saye dah download dah paint tool sai..tapi satu pon saye x tau

    ReplyDelete
  13. mari join

    http://cyunkann.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  14. Wow.. Kihah, buatkan Ninie jugak satu.. :D

    ReplyDelete
  15. waa.. canteknya.. kalau mira buat vector.. dari org jadi pontianak lak kang hehe ;)

    ReplyDelete
  16. cantiknya Kihah buat ni... Like it sangatttt ><

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita