Tutorial : Buat / Ambil URL Page

Assalamualaikum dan Hai.

Firstly, sign in Blogger.com > Pages


Lepas tu pilih Blank page


Lepas dah tekan, keluar macam ni. Korang just tulis title dia contohnya About Me ke apa ke. Pastu, korang isikan dengan apa yang korang nak okay? Kalau nak buat Tutorial/Freebies List, TEKAN SINI.


Lepas dah habis semua tu, tekan je publish page.

Kalau korang nak edit apa-apa ke, pergi ke Pages dan pilih pages anda. Nak delete pun boleh. Kalau korang terlupa linknya, tekan je butang VIEW. okay?

Bye, Assalamualaikum

Comments

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016