7 March 2012

Tutorial : Buat / Ambil URL Page


Assalamualaikum dan Hai.

Firstly, sign in Blogger.com > Pages


Lepas tu pilih Blank page


Lepas dah tekan, keluar macam ni. Korang just tulis title dia contohnya About Me ke apa ke. Pastu, korang isikan dengan apa yang korang nak okay? Kalau nak buat Tutorial/Freebies List, TEKAN SINI.


Lepas dah habis semua tu, tekan je publish page.

Kalau korang nak edit apa-apa ke, pergi ke Pages dan pilih pages anda. Nak delete pun boleh. Kalau korang terlupa linknya, tekan je butang VIEW. okay?

Bye, Assalamualaikum
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

4 comments:

Budi Bahasa Budaya Kita