Sorryyy

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

This is just a quick and simple update. Qihah nak minta maaf sangat-sangat kepada yang ask di ask.fm, twitter, fb sama ada dah lama ataupun cepat, sorry sebab tak balas dan tak tunaikan tutorial anda tu. Tapi saya baca ok :b hehe

Bukannya tak buat. Qihah dah masuk SBP la.  Mana sempat nak online-online ni. Seminggu sekali je. tu pun bila ada ICTL. Serious ni. Sorry sangat ok. hehe

Dannn kepada akak-akak KUPSIS, terima kasih sudi wishh birthday! sampai ada yang tunggu pukul 0000 nak wish jadi orang pertama! Hehe. Terima kasih akak-akak wing SIGMA semua :'))

P/s : tapi tetap rasa macam nak lari balik dari asrama lol


Check out this amazing viral for the Samsung! :D HEHE

Comments

  1. Takpelah . Nanti time kak Qihah free , buatlah :) Biasalah dha jdi penghuni asrama kan . Mesti bz slalu ... Hihik

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. qihah, rindu nak baca entri-2 qihah. tuto tu semua! tak pe! belajar rajin-2 k!

    ReplyDelete
  4. Best kan duduk asrama. Tapi saya jenis penakut x bolehlah duduk asrama.

    ReplyDelete
  5. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  6. Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
    dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

    ReplyDelete
  7. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  8. http://www.aingraphic.my/2013/02/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    ReplyDelete
  9. Say NO to Valentine's Day Part 1, Jom bace, tambah ilmu pengetahuan. Kekening ^^
    http://akudot.blogspot.com/2013/02/say-no-to-valentine-day-part-1.html

    ReplyDelete
  10. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Your words defines you

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016