10 February 2013

New Design! ^^


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Sungguh lama tak menaip entry blog ni kat rumah sendiri dan laptop sendiri. Entry-entry sebelum ni kebanyakkan update kat sekolah. tu pun curi-curi guna blog. Kehkehkeh. kantoi.

Sebenarnya ada banyakkk sangat benda nak dikongsikan di blog ni dekat korang semua. tapi tak tau kenapa bila balik dari asrama ni jadi malas terus nak berblogging. Tambah-tambahan bab taip menaip di blog ni. hehe

Baqi qihah kan, New design baru ni kelihatan lebih matured berbanding sebelumnya (alah, yang design macam budak-budak tu. Warna warni bagai :p terserlah ke-tidak-matured-an tuan blog dia) Tema kali ni tak tau tema apa sebab pakai main design je. hehe

Memerlukan dalam 3 jam juga kot sebab qihah guna cara try dan error. so, banyaklah error yang berlaku. hehe. kalau tengok di cbox, ada satu mesej kata blog qihah serabut kan? tu sebab ada navi terapung yang qihah guna. tapi dah remove dan gantikan dengan yang baru ni.

Gambar di header, ambil di blogskin. Kebanyakkannya inspired daripada design-design skin di blogskin la. Tapi, diingatkan bahawa qihah masih lagi menggunakan template DENIM eh :) hehe

Masih qihah ingat lagi dulu ada orang tanya buat border dua kaler tu kan? ha.. Tutorial tu dalam proses. hehe. Sorry lambat. Banyak gila kerja. Cuti pulak cikgu kasi 5 hari je. dan qihah akan pulang semula ke asrama Selasa, 12 februari 2013 ni. huhu. kejap je kan? :'((

Sebenarnya, banyak benda nak update ni. Pasal keadaan di KUPSIS, kakak2 dan abang2 senior KUPSIS, guru, kehidupan seharian kat sana, itu ini itu ini tapiii hanyalah tersimpan kat dalam fikiran dan hati je la. haha. malas gila kot nak update. macam ada orang baca kan?!

ok bye. chau. Assalamualaikum

author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

33 comments:

  1. cantik qihah!
    but kalau qihah perasan, sidebar tu mcm masuk ke bahagian entri.. nak baca entri susah sikit.huhu

    ReplyDelete
  2. Akaka cuti seminggu .. Yeayy :D 18 feb bru balik kolej.

    ReplyDelete
  3. comell dan kemal blog ni kihah :D

    ReplyDelete
  4. cantik. tapi betul pndpt nabila medan. memang fesyen lagu tu ka ? :)

    ReplyDelete
  5. cantik new design ni kihah. hihi
    simple je header tapi cun ^^

    ReplyDelete
  6. comel blog nie macam tuan dia jugak laa . :)
    *btw , boleh tolong ajarkan tak acena nak design cenggini . ngee :D

    ReplyDelete
  7. di sini sentiasa blog walking ke sini , mesti ade orang bace , hee :D

    ReplyDelete
  8. sgt comellah Qihah.. uhuu.. ;) Anyway, cane nk wat header cam Qihah tu? Sambung kt body tpi x smbung kt sidebar. Mati2 ingat Qihah pkai blogskin. ;)

    ReplyDelete
  9. simple tapi cantik sangat2 :)
    suke2 ^^

    ReplyDelete
  10. Wah blog nampak lebih matured. Hakhakhak btw cantik!

    ReplyDelete
  11. Wah blog nampak lebih matured. Hakhakhak btw cantik!

    ReplyDelete
  12. simple n cantik.. Good job !! >_<

    ReplyDelete
  13. Cantik.. kreatif adik kita niee.. ^^

    ReplyDelete
  14. Menurut pendapat Ahli SEO (Search Engine Optimation) Tak baik sering ganti Theme( template) hal tersebut buat aku jadi binggung nak ganti theme blog. Oh ia kihan ada dikit masukan buat kihan di themenya ada error pada head. kalau bisa Ganti pakai HTML5 je biar best....

    ReplyDelete
  15. Waalaikumussalam dik. Simple but elegant lah new design kamu.Blajar rajin2 okay. Jom tgk entri ni : http://farhanaisontheline.blogspot.com/2013/02/sorry-valentine-day-im-muslim.html

    ReplyDelete
  16. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  17. waaa, budak sbp la katakan. :D hehe

    ReplyDelete
  18. cantik simple tp kpe kecik eh ke mmg qihah suke yg kecik2..

    ReplyDelete
  19. kakak faqihah mcm mn nk bnyk follower mcm kakak faqihah

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita