Menarik Tentang Justin Bieber!

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..


Inilah jadi bila wartawan dan editor kalau tak cukup tidur mungkin sampai tak pasal-pasal Justin Bieber boleh terjebat. Ini dari akhbar Utusan yang diterbitkan semalam (3 Januari 2013). Memalukan dan mengundang penghinaan tertinggi oleh rakyat Malaysia berbanding KOSMO yang pernah menggembarkan tanahair dengan cerita hantu murahan padahal datang dari applikasi telefon pintar, Camera 360.


Apa sebenarnya yang diceritakan akhbar ini adalah tentang Kazakhstan di mana tajuk asalnya adalah Menarik Tentang Kazakhstan. Kami sendiri tak pasti dari mana datangnya sampai tiba-tiba Justin Bieber boleh terbabit sekali. Kemungkinan besar semasa ianya ditulis, reporter tersebut sedang melayan lagu Justin Bieber atau mungkin sedang berbual tentang Justin Bieber.



Comments

  1. benda wrtawan ni tulis?hahaha..mngamuk peminat JB ni..haha

    ReplyDelete
  2. salam qihah boleh ajar buat fanfic cover header?

    ReplyDelete
  3. HAHA. Editor tu minat Justin Bieber kot. ataupun tengah layan lagu Bieber. maybe masa tu tengah fikirkan justin bieber.

    ReplyDelete
  4. @farhan irfan sorry... qihah x pandai buat fanfic cover header :(

    ReplyDelete
  5. editor kosmo buat lawak. haha. habis lah mengamuk belieber. :D

    ReplyDelete
  6. timr baca dekat fb pun td sy blank, apa yg menarik ni? apa kena mengena dgn justin bieber???

    ReplyDelete
  7. hahaha , a'ah la . selalu kalau kita tengah dengar something atau cakap , mesti kita terrr-type apa yang kita dgr/cakap tu :D kompem manager ngamuk tengok anak buah salah type camtu , hikhik

    ReplyDelete
  8. kahkah.teruk betul dyorg ni siar cmni.mmalukan je

    ReplyDelete
  9. Apelah wartawan nie. Klau b'niat nak anti pun agak2 la ckit.

    ReplyDelete
  10. Tajuk lain , isi lain , hahaha

    ReplyDelete
  11. eh biar betol...ingtkan justin bieber tu komunis tadi..kah3!!

    ReplyDelete
  12. macam-macam kan sekarang ni... kena hati-hati dan sentiasa buat semakan...

    ReplyDelete
  13. hehe . tak pasal-pasal nama bieber jadi tajuk walhal isi utama lain . padah akibat dengar lagu justin time wat kje .haha

    ReplyDelete
  14. hahaha lawak gila kut ? tersedak JB kalau baca ni ;p

    ReplyDelete
  15. hahaha lawak gila kut ? tersedak JB kalau baca ni ;p

    ReplyDelete
  16. haha , tertarik untuk terbaca . tapi bila terbaca . ehh , ade negeri nama JB ke ? hehe . rupa rupa nya salah tulis . habis lah penulis artikel kena marah dgn bos dia . hehe

    ReplyDelete
  17. hahaa..cam pelik lak..hehee :D

    ReplyDelete
  18. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016

Tutorial: Letak gambar di sidebar