12 January 2013

Hidup baru


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

This is a short entry je. Malas nak taip panjang-panjang. So, secara rasminya saya dah jadi Warga KUPSIS. KUPSIS stand for Kubang Pasu Science School (SM Sains Kubang Pasu) di Jitra.

Alhamdulillah, Minggu orientasi berjalan dengan lancar. Mula-mula memang rasa sedih sikit, rasa frust sikit. Tapi dah lebih kurng 6 hari kat sana, dah rasa okay dah ^_^ Nak ucap thank youuuuu to all kakak-kakak Seniors yang baikkk sangat! :))

(saja nak tempek sekeping :b)

Soalan/perkataan famous yang qihah selalu dapat kat sana "ada abang eh kat sini?", "Adik fahim eh?", "Blogger kann?" dan banyak gi (bajet gila hahaha). Alhamdulillah, dapat pelajar terbaik perempuan sepanjang Minggu orientasi ni :) hehehe..

Mula-mula memang tak sangka ramai (tapi tak la ramai sangat) kakak-kakak seniors yang akan kenal qihah ni n_n. Tak kurang juga abang-abang seniors. huhu..

Kat sana, disebabkan nama Faqihah atau Qihah ni susah sikit nak ingat, so diorang lebih suka panggil qihah as Qiqi atau qi. Hehehehehehehehe.

Oh oh. tak lupa jugak kat cikgu-cikgu, warden-warden yang baik! Warden cikgu hazwani, cikgu JJ, cikgu rosmera dannn banyak lagi (ingat yang ni saja sebab cikgu2 ni selalu ada dalam dewan). hehe

FYI, um.. Qihah ni nak kata peramah, memang peramah tapi tak ada la peramah sangat. Peramah la jugak. Tapi mula-mula ni malu la sikit kann nak cakap. huhu.

ok bye nak g cari barang jap pastu nak balik Hostel balik. Sebenarnya ni online pun sebab outing. So, abah ambil bawa balik rumah dan satgi nak balik.

assalamualaikum
p/s: abaikan ayat macam budak darjah satu. sebenarnya... malu nak taip sebab kakak2/abang2 kupsis nanti ada yang baca T_T huargghhh
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

28 comments:

  1. KUPSIS wah tahniah qihah, semoga berjaya di sekolah baru.

    ReplyDelete
  2. Good Luck , moga berjaya tau.. :)

    ReplyDelete
  3. Aiceeee femes gile dia kat sekolah. Good luck! :D

    ReplyDelete
  4. selamat menjadi warga SBP . Peace ^^V

    ReplyDelete
  5. wah,, kira popular lah ni,, dulu mase akak bru msuk sk0lah pun gitu gak, rmai yg knl tp sbb ade kakak dkt sk0lah yg sme. hehe~

    ReplyDelete
  6. Jom Join :)

    http://myon9diari.blogspot.com/2013/01/segmen-colouring.html

    ReplyDelete
  7. congrate dpt jadi plajar terbaik tu ;)

    ReplyDelete
  8. bestnya kne lyn baik ! dulu kat dorm yui kene olok je... huhuhu :(

    ReplyDelete
  9. @Amal Azraai Azuha Sigma, 1 Fikir. Tapi tak tau la nak tukar ke tak. Sebab abang ada rumah Gamma. Kenai dak fahim Husni/pak tam?

    ReplyDelete
  10. amboi , kami tgah bca ney . haha . welcome to kupsis :)

    ReplyDelete
  11. amboi , kami gah baca ney haha . welcome to kupsis :)

    ReplyDelete
  12. amboi , kami gah baca ney haha . welcome to kupsis :)

    ReplyDelete
  13. Goodluck , kak !!! Oh , akak femes , takpa arhhh .... ;)

    ReplyDelete
  14. kenal kak izzati tak?

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita