1 November 2011

WAAH! Thanks korang!


Assalamuaalikum dah Hye :>




Korang nampak? Semalam, sebelum Kihah offline, Kihah dah clearkan comment tu. Memang dah tak da yang comment. Taapi, bila Kihah bukak tadi, terkejut beruk! Ada 55 comment. Dan refresh tadi ada 57. Kat spam pulak ada 3. Hehe


Ingatkan GA ni tak mendapat sambutan yang hangat. Rupa-rupanya ramai yang join. hehe. Thanks sesangat kepada yang join. Kihah akan blogwalking ke blog yang dah join Okay. Kihah akan comment. Kalau tak boleh comment, Kihah akn post kat shoutmixt korang okayh! Hehehe


Okay. Banyak blog sekarang ni guna BLOGSKIN kn? Serious semua blog cantik-cantik! But, kalau korang guna Blogskin, Korang WAJIB BUAT COMMENT POP-UP WINDOW. Kalau tak, tak ada orang komenlah blog anda :) Padan muka. Nak tau buat macam mana?


Dashboard > Setting > Comments > Cari Comment Form Placement > Tick  :)


Okay. Sekarang barulah ramai orang yang comment entry dia blog anda. Best tak? Best tak? Hahaha. Okaylah. Bubyee semua. Assalamualaikum :)


Kihah akan komen di post setiap peserta yang join GA ni. Kalau korang tak dapat, sabar ek. Kalau Kihah tak komen sampai 2 hari atau lebih, inform Kihah or Ain or Scha :)
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

21 comments:

  1. huh ! terima kasih bagi tutor ni .. sebab saya baru tukar ke blogskin :) mekasih :)

    ReplyDelete
  2. untung ahh die hot kan kan . hihiihih

    ReplyDelete
  3. @Memey Baharom Oihh. Tak da maknanya. Kak Memey lagi hott :D

    ReplyDelete
  4. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk

    ReplyDelete
  5. wah, bestnye ramai org komen :D

    ReplyDelete
  6. wah.,..kecik dah pnadai main blog... kemas plak tu blog dia..

    mama suka blog ni.
    senang nak baca. Ayat dan words fun xla hunky funky..

    bgs!

    mama follow ye...

    ReplyDelete
  7. @aTisH hasHimSama-sama. Waah. comment sampai 3kali. Haha

    ReplyDelete
  8. @NadyaBubbleHaha. Best? Kihah kena baca dulu sebelum app

    ReplyDelete
  9. @MamaKaisahHahaha. Aa banyak lagi blog budak kecik ;)

    ReplyDelete
  10. Alamak , memang padan muka . Nway , thanks qihah :D

    ReplyDelete
  11. Thanks ! Finally dah dapat solution untuk my blog punye comment's problem. :)

    ReplyDelete
  12. Kihah takder senarai peserta ker?

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita