3 November 2011

FREEBIES : Template BLOGSKIN "Crunchy Munchy"


Assalamuaalikum dan Hye :>

Hari ni Kihah tak pergi sekolah sebb sekolah cuti peristiwaa. Haha. Besst! Sebenarnya, template ni Kihah buat semalam lagi. Kihah nak buat post semalam but, mama suruh tutup laptop. Y_Y. So, Kihah buatlah harini. Hehe. Sorry kalau buruk. Korang try tekan salah satu huruf LOVE tu. try tekan O atau V. cantik tak?



Okaylah bye. Jangan lupa JOIN OHSEEMM GIVEAWAY! Wassalam ;)
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

24 comments:

  1. Saya guna blogskin tu taw. Saya tak buang credit... =)

    ReplyDelete
  2. kihah , saya tak ambk templte awk , tapi saya ambk ank coding fr sidebar , dun worry credit akan dilaksanakan ! :)

    ReplyDelete
  3. wow , sumpah lawa :>
    saya guna okey ? Thanks :)

    ReplyDelete
  4. saya amek ya ! thanks . catinkk sgt .

    ReplyDelete
  5. amek yeh kihah..cntek banget..hhuu..m,aseh

    ReplyDelete
  6. Heyy, comell blogskin niyy ! Alieya gne okayy ? Hee, JANJI tak buang credit :D Thanks FH :)

    ReplyDelete
  7. tapi mcm mne kite nk tngok komen Org dan klw org nk komen kt blog kite xblh pun : ( mcm mne eh?

    ReplyDelete
  8. @Ohh ila's awak kena guna POPUP WINDOW. Setting > Comment

    ReplyDelete
  9. saye ambik okehh...tapi camne nk buat template kat blogskin ??? kalaw nk order bole?

    ReplyDelete
  10. Awak, saya gune tau. Thankyou :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita