30 November 2011

PERHATIAN kepada semua peserta GIVEAWAY!


Assalamualaikum :>

Firstly, Kihah nak bagitau, CHECK URL BLOG KORANG DI SINI. Nanti karang, tak de pulak, menangis sampai banjir satu kampung. Haaha so, TEKAN SINI . CTRL+F serentak atau tekan f3 search nama anda. Pastu, Ingat tau number. Kod Kodlah number awok tu bertuah :3

Kalau takde link komen di SINI, kalau link anda terdouble pon komen di SINI.


Yang kedua, HADIAH BERTAMBAH. Ada hadiah MISTERI from AkuDD untuk satu pemenang. So, Jomlah follow blog AkuDD >Tekan<

Thirdly, Sapa ada Twitter? Follow TWITTER KIHAH. http://twitter.com/FaqihahHusni . Atau, mention saje Kihah, @FaqihahHusni

Okay. Hahaha. Yang ketiga tu lawakkan? LOL. Okaylah, Tu je nak bagaitau. Bye, Assalamualaikum. Nak sambung bertweet! :>

Sapa ek pemenangnya?SEBARANG LINK YANG DIHANTAR TIDAK AKAN DITERIMA *Kecuali tukar url blog
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

15 comments:

  1. Harap akak bertuah kali ni. Tak pernah menang lg, sob sob

    ReplyDelete
  2. dear...
    follow twitter kmu..
    heheh...

    ReplyDelete
  3. i hope i will win ;) doakan ye, terima kasih.

    ReplyDelete
  4. i hope i will win ;) doakan ye, terima kasih.

    ReplyDelete
  5. susahlah nk tgk. loading lmbt dr td tk dpt buka huu

    ReplyDelete
  6. Hoho , hrp saya menang . InsyaAllah :D

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah ade :D hrp hrp mng
    terime kaseh untuk Ga tau

    ReplyDelete
  8. Dahh check , Ade :D Kite tak follow twitter awak sebab takde Twitter >.<

    ReplyDelete
  9. Kihah,
    saya punya link double tapi
    saya takleh nak komen kat blog scha
    ini link saya
    http://ctmurai.blogspot.com/2011/11/ohseeem-giveaway-by-faqihah-scha-ain.html

    sorry menyusahkan awak :(

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah ade ! .mintk menang , aminn .

    ReplyDelete
  11. mintak-2 boleyy menangg :)

    takk penahh menangg lagii bab-2 contest nih :')

    ReplyDelete
  12. qihah ! kite punye link join giveaway tu tade kat scha punye lahh..then da dari ritu da nak comemment kat post list peserta tu, tpi "We are sorry, but we were unable to complete your request." knape ntah.. nie link giveaway sye http://hudazaba.blogspot.com/2011/11/ohseeem-giveaway-by-faqihah-scha-ain.html

    then sye tgah pelik sangatt nie..knape comment sye tetibe takde kat qihah punye entry giveawy tu??? nak ckap sye tak comment,sye comment da...buktinye ,qihah ad comment kat entry sye nie http://hudazaba.blogspot.com/2011/11/ohseeem-giveaway-by-faqihah-scha-ain.html ha,pelikk kan....tolong perbetulkan ea..tenga sedeih ni T_T..kalau da masukkan link sye kat list giveaway tu,tolong shout kat sye ea..terime kaseh ..

    ReplyDelete
  13. salam, sorry sgt2,
    link entry saya takde kt list peserta, seriously..sorry , so i'm here to drop by and give u the link of the post ;
    http://pearlpuffstory.blogspot.com/2011/11/ohseemm-giveaway-by-faqihah-ain-scha.html

    ReplyDelete
  14. saya tak boleh komen dekat blog scha tu . saya dah tukar link blog
    yang lama --> http://tunannenadiabloggie.blogspot.com/2011/11/ohseeem-giveaway-by-faqihah-scha-ain.html
    yang baru --> http://lovepeoplewhoalwayskeepmysecret.blogspot.com/2011/11/ohseeem-giveaway-by-faqihah-scha-ain.html?zx=14cb30c483dbcccc

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita