25 November 2011

FREE! cepat!


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera! :>




Semalam Kihah buat header GIF ikut tuto Qay. Kejap je buat. Dan, tengoklah result dia macam mana. Okay tak? Haha. Mula-mula ikut tuto Hanis. Pastu, stuck kat nombor 5. Tak paham. Haha. Pastu, teringat Qay punya tuto. ikut tuto dia lah.

Tadi tengok blog kejap, and then, pemilik blog widget yang Famous, iaitu, Tiktok, kasi tau kat Shoutbox Kihah. See this yaww!
OMG! Terkejut gila. Sebb, Kihah baru je send mesej kat dia semalam, dan, semalam juga dia siapkan. Cepat kan? TENGOK SINI kalau nak baca post. Oh ya, banyak tanya, macam mana nak buat The Girl dengan Shoutbox tu, korang tengok SINI ya.

Korang tengok kat SINI untuk  contoh TikTok Widget yang dia siapkan. Kalau korang nak jadikan muka korang as wisget macam Kihah punya, korang bolehlah tengok Sini

CARA NAK REQUEST
Pfft. Tolong promote sekejap :D
Request widget tik tok anda!Service ini adalah free.. ok kalau berminat, sila hantar maklumat di bawah ke email tiktokmyface@gmail.com :

1) URL blog:
2) Cerita sikit- sebanyak tentang diri korang secara ringkas:
3) Nickname:
4) Attach image korang (gambar yang jelas, tidak blur, muka penuh (tidak terpotong pada mana-mana bahagian muka & kepala)

Bila widget anda dah siap, saya akan inform melalui email / blog.


Hahaha. Intrest tak? Tunggu apa lagi, jomlah serbu! Hahaha.

Oklah, Bye, Assalamualaikum.
Ok tak header Kihah? LOL
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

7 comments:

  1. huuu... nak buat jugak!!
    thanks for all the link you leave in the entry..
    It really helps! XD

    ReplyDelete
  2. Tak payah bayar ke kalau request tik tok ?

    ReplyDelete
  3. @Ohh ila's Ahahahaha. Cantiklah sangatkan. LOL Thanks :)

    ReplyDelete
  4. kihah,nk tnye mcm mne eh nk ambil link entry klw yg guna blogskins?

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita