8 September 2011

The Famous Groupe For Blogger In Facebook


Assalamualaikum. Hari ni Kihah nak berceloteh pasal groupe yang hangaat sekarang ini! Groupe yang happening sangat! I loike laa! Nak tahu tak groupe apa yang dimaksudkan itu?


Kihah rasa banyak yang dah tahu tentang groupe ni. So, hari ni Kihah nak tell u all orang yang palng rapat dengan Kihah kat groupe ni.

Tok Wan -> Tok Wan aka Hafifuddin aka Popit Zonzuan ni kitorang panggil dia Tokwan. Kalau nak tahu sebab apa kitorang panggil dia tokwan. Tanya dia sendiri. Dia yang suruh panggil. LOL

Creators -> Agak-agak sapa creator ni eh? Cer teka. Ianya Hanan la. LOL. cREATOR dengan tokwan suka fighting. LawakLawak. :D 

Big Mama -> Selepas adanya nenek dan tokwan, lahirlah anak mereka dan sudah berkahwin. Dia digelarkan as Big mama. HOHO. Tapi, Kemana hilangnya suaminya tak tahu lah. Hohoho. Nazihah Anuar ni pandai bab edit-edit blog ni, TOPS gituh!

Kak Nad -> Dia ni kak angkat saya. Dia ni comel! Saya suka skype dengan dia. Selalunya, saya berskype dengan dia dan Big Mama. Best gilaa! Comel ohh diorang ni.

Lethha -> Blogger dari Indonesia yang comel. Kihah suka sangat blog kak Lettha. Kemas bangat sih! Kihah adore her. Blog dia pun ada banyak Tuto. LETTHA ni seorang yang peramah dan baik. Kihah sangat suka berkawan dengan dia. XoXo

Amin Aizuddin -> Seorang blogger yang tersangatlah pandai buat header Flash. Tapi, kalau sapa nak, kena tempah. Best woo blog dia!

Amoi Versi Malay -> Amoi aka Athirah ni comel! Geram sangat dengan dia

Others
K lah. Maaf lah kepada yang tak tersenarai kat sini. Kihah pilih yang bestie sahaja. Tak kanlah nak letak 1000 LEBIH url blog kot. Gilaa!

Hahaha. BW blog diorang eh. K lah. Wassalam
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

12 comments:

  1. aaaaa, so gula gula *sweet* heheheh thank you dear.. meoww.. heheheheheh <3<3<3 SAYANG QIHAH.

    ReplyDelete
  2. @Nadhirah Hahaha! It's okey. Sayang NAD jugaaaa! XOXOXO

    ReplyDelete
  3. Awwww , I am listed. Duadua entry Kihah Bay nak komen tauuu :D


    -Bay-

    ReplyDelete
  4. akak pun join group ni ! awesome ^^

    ReplyDelete
  5. wahh . kiter masuk list nie . hihihi . mekasiiiii adik cun . comell header 2 !

    ReplyDelete
  6. @Umie Artoqiemie Alaa. Umie pun, join lah groupe tu. Mesti Gempak!

    ReplyDelete
  7. @Memey Baharom Hahaha! Akak mesti masuk punyaa! Kitee siap boldkan nama dia lagi.

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita