Feedmilk Sesuai Untuk Ibu yang Menyusu!

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

pssstttt! moms to be?? Nak tanya ni, betul tak, #makbuyung ni emosi TERSANGAT-SANGATLAHH sensitive?! Tak pernah heran pasal sesuatu, then tiba-tibe time preggy ni benda tu la paling terpenting sekali. SO be wear with us!! HAA!! tang bagi badan yang kurus kering macam beyonce bootycious tiba-tiba berubah jadi mcam Kim Kardashian masa preggy ni.


See betapa stretchable nya badan wanita ni untuk menampung seorang lagi nyawa dalam rahim. Macam mana laa Kim Kardashian yang aset terlebih masa preggy rasa nak ukur dengan tali tape jerr!! hahaha. Aktiviti mix dan match baju menyusu, seluar menyusu moms preggy ni tiba rasa lebih mencabar!! Dekat saiz lagi laa! now XL! Dulu XS pun boleh sarung! macam-macam lahhh...




Lagi satu , lepas bersalin , komfem2 la nak menyusukan anak kan ?? lagi la JADI satu masalah bila terpaksa duduk dirumah , tak bebas berjalan , sebab apa ?? sebab takot nak menyusukan anak dekat luar , malu orang nampak ?? wuhuii sis , lagi la bertambah STRESS kalau mcm tu , menyusukan anak sampai umur 2 tahun , xkn 2 tahun nak terperap je dekat rumah ??

Pernah tak terfikir , kan senang kalau ada baju menyusu… hmmm , takkan nak tebuk pulak baju-baju yang ada ni ?? haishh , PERNAH tak dengar Baju Menyusu Feedmilk #selamberselak ??

eh mom2 to be FEEDMILK adalah baju nursing NO1 #selamberselak sahaja membantu ibu-ibu menyusu Nursing Specialized ( Lift Up technique ) --> #SelamberSelak technology, NOzip and NoButton, Mesra wuduk, ironless tidak renyuk mommies super busy sappp sarung jer tak perlu iron dah.



#antiKedut ofcoz la labuh tutup tang belakang. Paling penting!!! Feedmilk ni membantu ramai ibu bergaya dan rasai kesenangan pengalaman semasa Menyusu tanpa perlu menyorok , berlari cari nursing room , TERPAKSA tinggalkan TEMPAT shopping masa mood tengah bedezupp nak shopping , berlari masuk kereta HANYA KERANA nak MENYUSUKAN anak?? KENAPA SEKSA diri sendiri?? KENAPA Biarkan ANAK berlapar??


SAY NO TO NURSING COVER !! SAY NO TO NURSING ROOM !! Rasailah PERUBAHAN selepas anda mengayakan Baju Menyusu Feedmilk – Leading Brand Nursing Wear #selamberselak je menyusukan anak dimana-mana sahaja sambil tersenyum … (muka ada sinyumm)




best sangat feedmilk ni baju menyusu sangat alegen macam2 ada blouse kje pun ade,jubah menyusu,tshirt!kurong pun hadohh!omggg plg suka untuk travel dan sukan mang pakai ni jer lah slesa untuk baby..huhu..bestt sgtt.#selamberselak


Cakap jela nak design yang macam mana , yang pastinya boleh bergaya sambil menyusukan anak .. Semestinya si suami pun tersenyumm lebar bila si isteri CANTIK setiap hari , sekali boleh menyusukan anak dengan selamat dan ondemand .




Jom LIKE PAGE dan FOLLOW instagram (FEMILAC) :

FACEBOOK : https://www.facebook.com/feedmilk/
INTAGRAM : https://www.instagram.com/feedmilk/ .

ALAMAT BOUTIQUE :
Feedmilk Boutique - H50-1,
Jalan Serai Wangi, M16/M,
Alam Avenue 2, 40200,
Shah Alam.

Waktu Operasi: SELASA-AHAD ( 11.00 AM - 8.00 PM )
Waze : Feedmilk







*segala pembelian atau keterangan lagi lanjut boleh
Whatsapp : 018 327 3092.
Websitewww.feedmilk.com .
Alamat Hq: FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U)
No 9A Tingkat 1,Jalan Keluli AK7 / AK
Seksyen 7,40 000,
Shah Alam,Selangor
HOTLINE HQ : 03-33626516

Comments

Post a Comment

Your words defines you

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016