5 June 2013

Untuk Kali Kedua :')


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim...

Hello gais!
Homework dah siap belum?!

Sebenarnya..
dah lama saya menantikan saat ini
setiap saat
setiap detik
aku menghitung masa
hari demi hari
minggu demi minggu
bulan demi bulan
tahun demi tahun
dan akhirnya..

DIGI WWWOW AWARDS KEMBALI LAGI!



Yay!

Ok. Haritu nak delete emails kat inbox, pastu ada email dari nuffnang (selalunya email dari nuffnang qihah delete sebab selalunya diorang sent about their gathering and so on so i tak layak hahaha) qihah ternampak satu perkataan je.. "WWWOW AWARDS" and then cepat2 joinkan diri! hehehehhe

Last year ada join tapi tak menang. Dapat top 15 je  :p hehek.



SEBAB APA SAYA JOIN?

Siyesli saya sendiri tak tahu sebab apa join. Not for the prizes ok. Lepas tekan button submitted baru teringat "eh, hadiah dia apa eh?" baru tengok. And I was like "Oh." Thats all.
I dont know. I feel happy when I joined this contest so I am a happy girl and I will be more happy if I win this Competition. hehe

So I need your help to vote for me gaiz everyday! :D
Tapi kalau tak mampu bila u datang blog ni and teringat nak vote vote la huhu :'))


  • Click the VOTE NOW! button above
  • At the page, you can see a button like above and then Click It.
  • Log in use your Facebook (Allow Permission) OR Google+ ( Then, Click Allow Access) OR Twitter account (Log In and Auhtorize App)
  • And then Go to the page back and click VOTE NOW!


p/s : kalau ada account fb, google+, twitter, boleh vote guna semua account tu means u all vote me 3 times a day la hehe :)

Tolong promote kat kawan kawan korang. Kalau korang nak join sekali pun boleh gak! :)
Assalamualaikum, 
Bai!

Click the SHARE BUTTON :D

author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

13 comments:

  1. Kihah , macam mana nak dapatkan link entries tu ?

    ReplyDelete
  2. Akak dah vote :D vote akak sekali X3

    ReplyDelete
  3. Akak dah vote :D vote akak sekali X3

    ReplyDelete
  4. i hope u with qihah !!!!!
    here the tips for you, sentiasa ada respons(komen) dari pembaca.

    tahun ni aku tak masuk. aku dah masuk asrama skang. malas nakkk fly pergi CC malam2. =.=

    selamat berjaya !

    ReplyDelete
  5. @Ali with ke win? huhuhu thank u ali. huhuhuhu. qihah join suka2 je. hahah

    ReplyDelete
  6. akak dh vote dah.. vote sye punye plak eh..

    ReplyDelete
  7. onie join gak,tapi tatau sebab apa join,haha

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita