15 June 2013

Bosan bosan


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

elo. kelmarin outing pelajar puteri. tapi aku tak join sebab aku tak suka sangat outing hahaha.. tapi insyaallah minggu depan hari sabtu aku keluar kot sebab ada la :p sebok je

Hari ni sekolah ganti.. tapi tak belajar sangat sebab hari ni ada full reheasel untuk HAC last year punya. esok baru ada HAC.

Form one tak banyak yang terlibat except yang pegang bunga manggar. Ala dak dak cun nak wat cene en

Aku ada cerita nak kongsi tapi malas ah. tunggu BBM nanti je la :p Benda ni siyes aku tak leh lupa huhu #TragediMesinBasuh

ok la bai.

vote la saya untuk Digi WWWOW AWARDS YA!
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

2 comments:

  1. Hai..
    Salam kenal.. =)

    Jangan lupa follow sy balik ye..
    Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
    Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
    Nak tempah KRAF FELT pn blh..

    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

    Jom LIKE.. =)

    ReplyDelete
  2. well dah voteee.. :) haha selamat pegang bunga mangga.. and selamat outing~ hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita