Bosan bosan

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

elo. kelmarin outing pelajar puteri. tapi aku tak join sebab aku tak suka sangat outing hahaha.. tapi insyaallah minggu depan hari sabtu aku keluar kot sebab ada la :p sebok je

Hari ni sekolah ganti.. tapi tak belajar sangat sebab hari ni ada full reheasel untuk HAC last year punya. esok baru ada HAC.

Form one tak banyak yang terlibat except yang pegang bunga manggar. Ala dak dak cun nak wat cene en

Aku ada cerita nak kongsi tapi malas ah. tunggu BBM nanti je la :p Benda ni siyes aku tak leh lupa huhu #TragediMesinBasuh

ok la bai.

vote la saya untuk Digi WWWOW AWARDS YA!

Comments

  1. Hai..
    Salam kenal.. =)

    Jangan lupa follow sy balik ye..
    Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
    Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
    Nak tempah KRAF FELT pn blh..

    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

    Jom LIKE.. =)

    ReplyDelete
  2. well dah voteee.. :) haha selamat pegang bunga mangga.. and selamat outing~ hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Your words defines you

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016