21 June 2013

Random stories | A week at the 'jail'


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..


Hello
Halo.
How Are You?
Wie geht es dir?

{Prektis jerman sat}

Huhu. Tadi lepas KAFA tadi dalam pukul 11 abah mai amik. So, I'm at home right now! ^_^
So, I've Spent about 4 Uhr to edit my lovely blog. And I know the worst part ever is the HEADER.

I've lost my creativity hahaha so padan muka to me. tak da ke yang sudi nak design kat saya? :') :p And secondly is the background. I want to find yang nampak ceria ceria sikit tapi tak crowded sangat. tapi tak jumpa. tak mo la polkadot sebab dah selalu guna. Any suggestion? Third part is the blog archieve's widget. Hahaha dia punya scroll terkeluar daripada box but um i dont care :p

Don't ask me about my PPT result cuz I know it is my worst result ever I had. -_-



So hari Ahad haritu (15 06 13) some students form 3 from SMK Hosba datang sekolah qihah. Diorang duduk sini sampai hari Khamis. Diorang datang untuk merasai kehidupan budak budak sekolah sains di asrama, sekolah. Diorang sampai time kami tengah buat aktiviti mandi bunga sempena Minggu Puteri! huhu Best gila! Sejuk oii! Hari ni pun ada HAC untu last year punya

Hari Isnin (16 06 13)
Hari ni adalah hari yang ditunggu-tunggu oleh pelajar puteri (mungkin?). Hari ni la kita boleh melaram cantik-cantik tapi still menutup aurat dan yang paling best only pelajar puteri je ada! Dah nama pun Minggu PUTERI kan :p So toksah rasa malu malu . Aktiviti terakhir sempena minggu puteri ni adalah malam kemuncaknya iaitu Malam Gala Minggu Puteri 2013 yang bertemakan Blocking Color and Garden. Pelajar boleh pilih antara dua tema tu diorang nak pakai baju ikut tema apa. So i choose blocking color (padahal tak blocking mana pun :p)

Hari Selasa (17 06 13)
Hari ni ada KOKO. Aktiviti dia perlantikan AJK baru untuk 2014. Congrates to kak Siti Nor Sakinah binti Johari aka kak Kinah / Joe sebab jadi naib pengerusi PerBaYu dan juga Pengerusi Pandu Puteri huhu.. memang berbakat kepimpinan habis! dengan prefect lagi.. hehe

Hari Rabu (18 06 13)
tak dak cerita menarik (munkin) (tak ingat)

Hari Khamis (19 06 13)
Habis Kelas pukul 3.30 form 1 and two kena pi surau sebab ada bacaan yassin tapi kihah gi english drama :p yay. Tapi jadi supporters je hahahhahaha ok. Balik drama diorang masih ada kat surau untuk bacaan al mathurat (setiap petang kecuali jumaat, sabtu akan ada) and saya terus naik dorm sebab dah baca doa dah pun. naik mandi pakai baju kurung siap2 diorang kata ada kawad. hm. buang balik pakai baju sukan lak. Congrates to kak Saierah Azmi sebab jadi PKR Sigma 2014 next year! :D

Hari Jumaat (20 06 13)
KAFA. Aku balik rumah pastu dengan kebenaran cikgu talib Sila jeles hehe :p

Ok bai. Nak layan SSID

p/s : Hai kak Syifa (peminat andika putera) (nak jugak haha)

sorry tak dak gambar malam puteri cuz ssaya x dak gambaq nanti kalau ada kami boh

VOTE FOR ME IN WWWOW AWARDS!
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

3 comments:

  1. gudluck qihah =) saya pon pernah rasai,hidup dalam penjara macam awak,kahkah -.-

    ReplyDelete
  2. Dah vote untuk qihah. Harap qihah dapat vote untuk akak.
    Undi saya untuk http://missdaisukiaki.blogspot.com/2013/06/akukau-dan-dgwwwow.html

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita