5 June 2013

Pentingnya kekemasan loker!


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Hello.
How ur holiday?

So, sekolah akan dibuka tak lama lagi
I know that u must be excited for it am I? hahahahahaha
or maybe not
yay we are gang
Hate those homework
wait
have you finished you homework?!

ok

Bagi para pelajar yang tinggal di asrama, mesti ada loker sendiri kan? Tak kiralah loker dalam kelas mahupun dalam dorm. Tapi yang qihah fokuskan ni dalam dorm la

and bukan locker handphone ya :p

For me,
kemasan loker sangat penting

KENAPA?

bukan setakat menjamin kebersihan, tetapi boleh membuatkan kita tenang.
Yelah. penat-penat belajar, serabut dengan sekolah, homeworks bagai, balik balik dorm last2 mesti bukak jugak loker kan?
kalau loker semak, lagi la semak otak kita ni.
huhu

okay
thats all
if u have any question, you can ask me here
http://ask.fm/FaqihahHusni
hehehe. sorry kalau tak dibalas sebab mungkin soalan anda tu agak sukar untuk dijawab ;p
adios!
assalamualaikum

it's 0140 in the morning
p/s: i hate my blog
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

13 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. rasa nya akan lagi serabut tengok locker serabut kan ? hehe

    ReplyDelete
  3. yup... lagipun kan kalau bagi akaklah, loker tu melambangkan pemilik die. kalau loker berserabut, kemungkinan besar tuannye pun serabut. kalau kotor, tuannye pun kemungkinan besar pengotor.
    lagipun kalau duduk asrama kan nanti orang tengok barang2 kite. malulah kalau loker bersepah... hehe.. ^^

    ReplyDelete
  4. Loker kemas? loker aku mungkin tak .__.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah masuk asrama time sekolah so taktau. Tapi memang betul pun tambah tambah bila masuk uni / college life. lagi lah penting :) anyhow good luck untuk awak :)

    Oh ada askfm? best askfm! eh tetiba promote pulekk hehe

    ReplyDelete
  6. tau takpe! akak ni kat u lagi lah.. dulu masa junior dapat bilik 4orang, so dapatlah almari besar sikit. ini dah dapat bilik kecik, tak ada almari dah. locker sempit tu aje yang ado, redha je lah. yang penting, kena kemas elok-elok supaya tak serabut. takpun, buka2 je locker, melimpah ruah barang jatuh. kan sakit jiwa =.="

    ReplyDelete
  7. @FairuzAqilah kan T_T belilah loker sendiri bawak pi hahaha

    ReplyDelete
  8. yup. and lagi satu loker kena wangi !

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita