5 October 2012

Portfolio : Edit Full Blog Cikgu Anna


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Salam Sejahtera :)

Kihah edit blog Cikgu Anna ni dalam 2/3 hari lepas.. Cikgu Anna ni sebenarnya Sepupu pupu pupu pupu kihah. Hahaha. Sebenarnya Qihah tak tahu nak jelas macam mana. K. Tu tak penting. So, Nak tengok tak hasil qihah edit blog cikgu anna ni? :)



Atas sebelum di edit.
Gambar bawah pulak selepas di edit :)

I'm glad to know that cikgu anna satisfied with my design. Kalau nak tengok post tu, TEKAN SINI. Hehehhee. Kalau korang gi situ akan nampak muka qihah time umoq 6 tahun rasanya. Malunya! Selamat comel. Hahaha :-p



author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

3 comments:

  1. comel. akak pun skrg otw buat blog cikgu^^

    ReplyDelete
  2. Faqihah saya tag awak untuk ni http://3259thelittleboy.blogspot.com/2012/10/3rd-contest-header-paling-cute-dan.html

    ReplyDelete
  3. ".. to love is to care, to care we must share..."
    get some and feel awesome at I AM GORGEOUS

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita