Portfolio : Edit Full Blog Cikgu Anna

ุงู„ุณّู„ุง ู… ุนู„ูŠฺฉู… ูˆุฑุญู…ุฉุงู„ู„ู‡ ูˆุจุฑฺฉุฉ | Salam Sejahtera :)

Kihah edit blog Cikgu Anna ni dalam 2/3 hari lepas.. Cikgu Anna ni sebenarnya Sepupu pupu pupu pupu kihah. Hahaha. Sebenarnya Qihah tak tahu nak jelas macam mana. K. Tu tak penting. So, Nak tengok tak hasil qihah edit blog cikgu anna ni? :)



Atas sebelum di edit.
Gambar bawah pulak selepas di edit :)

I'm glad to know that cikgu anna satisfied with my design. Kalau nak tengok post tu, TEKAN SINI. Hehehhee. Kalau korang gi situ akan nampak muka qihah time umoq 6 tahun rasanya. Malunya! Selamat comel. Hahaha :-p



Comments

  1. comel. akak pun skrg otw buat blog cikgu^^

    ReplyDelete
  2. Faqihah saya tag awak untuk ni http://3259thelittleboy.blogspot.com/2012/10/3rd-contest-header-paling-cute-dan.html

    ReplyDelete
  3. ".. to love is to care, to care we must share..."
    get some and feel awesome at I AM GORGEOUS

    ReplyDelete

Post a Comment

Your words defines you

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016