29 October 2012

Tutorial : Cbox Mine Version


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Salam Sejahtera

Example ;

Maksudnya form di atas dan segala mesej-mesej tu ada kat bawah form tu.

1. Buka codes cbox anda. Tengok kat gambar ni sebagai contoh:

click gambar untuk besarkan

2. kemudian, tukar codes yang merah tu kat bawah dan kuning di atas. Tengok betul-betul eh.
3. bila dah tukar, jadilah macam ni. hehe

click gambar untuk besarkan
4. Save

p/s : simple and quick tutorial. Harap faham :3
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

4 comments:

  1. wahhh....mcm menarik je tuto ni

    ReplyDelete
  2. Nice tutuo.. Macam mana nak buat navigation macam awak?? Yang contact, instragram tu? Boleh buat tuto tak?

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita